Ποδόσφαιρο

Βαρούχας: «Λάθος να βγαίνουν οι συνομιλίες διαιτητή-var στον αέρα, ξεφεύγουν κουβέντες»

Ο Βαρούχας μίλησε για τα όσα του μεταφέρουν οι διαιτητές ενώ έκανε και τη δική του κριτική για τον αριθμό των διαιτητών.

Αναλυτικά είπε:

Για τον πίνακα διαιτητών Super League: «Πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στον πίνακα. Είναι λίγοι οι διαιτητές. Θα μπουν κι άλλοι. Να δούμε τις κρίσεις που θα γίνουν. Είναι παράδοξο αυτό που έγινε. Πού ήξεραν τους διαιτητές; Είδαν αγώνες τους; Είδαν τις βαθμολογίες;»

Για την κριτική των φάσεων από τον Λανουά: «Καλά θα κάνει. Είναι όμως λάθος να βγαίνουν οι συνομιλίες διαιτητή – VAR στον αέρα. Μου το λένε οι ίδιοι οι διαιτητές. Εκείνη τη στιγμή υπάρχει αγωνία, ξεφεύγουν κουβέντες, πρέπει ν’ αποφασίσουν σε δευτερόλεπτα. Θα τους κρίνει ο άλλος όπως θέλει».

Για τις επίμαχες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής: «Η πρώτη κίτρινη στον Βιγιαφάνιες ήταν κατακόκκινη. Δεν μπορεί ρε Ζαμπαλά να μη δεις αυτό το πέναλτι και συ ρε Κουμπαράκη στο VAR. Στην Τούμπα υπήρξαν πολλές φάσεις. Ο Λανουά στο σεμινάριο είπε ότι το παρατεταμένο κράτημα είναι πέναλτι. Το πάτημα είναι στο όριο του πέναλτι, πιο πολύ όχι. Στο Παναιτωλικός – Λαμία υπήρξε περίπτωση κόκκινης σε μαρκάρισμα με τις τάπες. Αυτό που έκανε ο Σιδηρόπουλος ήταν αβλεψία της στιγμής».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button