Μπάσκετ

Βαρβούνης: “Η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη- Η οικογενειακή χημεία μας κράτησε ενωμένους”

Δηλώσεις ενόψει της έναρξης των play-off και του εκτός ο έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό έκανε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης.

Αναλυτικά:

«Τα πλέι οφ ξεκινούν για την ομάδα μας. Ένας στόχος τον οποίο σίγουρα δεν είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μπαίνει στην ποστ σίζον για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ρεκόρ νικών πενταετίας (11) και η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Έχουμε μία πικρία μέσα μας, που δεν κατακτήσαμε μία καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά, στη ζωή συνήθως παίρνεις αυτό που σου αξίζει και γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε ικανοποιημένοι.

Όλο το προπονητικό σταφ και οι παίκτες καθημερινά υπερέβαλλαν εαυτόν με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν και η οικογενειακή χημεία που είχαμε ήταν αυτή που μας κράτησε μέχρι το τέλος. Ο ένας πάλευε για τον άλλον.

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στηρίζεται στα μεγάλα του κορμιά και στην εμπειρία του από την Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, εμείς δείξαμε από την αρχή της χρονιάς ότι, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Παλεύοντας κάθε φορά για το καλύτερο δυνατό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button