Ποδόσφαιρο

Βανγκέλι: “Ήμουν και είμαι πάντα δίπλα στον Άρη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Κρίστι Βαγγέλη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ότι θα βρεθεί σήμερα στο Παλέ ντε σπορ να στηρίξει τον Άρη:

Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει πολλά χρόνια την αγάπη του για την ομάδα, όπως και σε κάθε παιχνίδι και στα ευρωπαϊκά είναι κοντά τους , έτσι και σήμερα θα είναι διπλά τους θα δείξει την αγάπη τους γι’ ακόμη μια φορά.

Πάντα ήμουν και είμαι διπλά στον Άρη, όσα χρόνια ήμουν στην Θεσσαλονίκη υποστήριζα και το μπάσκετ. Λόγω της διακοπής της Εθνικής ήταν ευκαιρία να πάρω εισιτήριο για να έρθω στο Άρης – ΠΑΟΚ και περίμενα πως και πως να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή που αναβλήθηκε, αλλά περιμένω και σήμερα πως και πως να γίνει.

Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα είναι σε μια δύσκολη θέση η ομάδα, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε.

Έχουν καταλάβει όλοι  αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο, ήταν μια απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα,  όλοι πρέπει με την φωνή τους να στηρίξουν την ομάδα και όχι μόνο σήμερα, αλλά πάντα να είναι δίπλα στον Άρη. Τον Άρη τόσα χρόνια τον κυνηγάνε και τρώει τιμωρίες με το παραμικρό είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ.

Μπορεί να πάρει το παιχνίδι ο Άρης:

Είναι σε μια δύσκολη κατάσταση  από την αρχή της χρονιάς, άμα ξεκινήσει καλά και πάρει παλμό από τον κόσμο δεν θα αφήσει τον αντίπαλο να αντιδράσει, έχει πλεονέκτημα ότι παίζει στο Παλέ ντε σπορ και με τον κόσμο του, αλλά δεν ξέρω να αναλύσω παραπάνω. Ο Γιαννάκης είναι μια ιστορία του συλλόγου και έχει βοηθήσει πολύ.

Ένα σχόλιο για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Είναι σε καλό δρόμο, νομίζω ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο και βλέπουμε ότι η Παναχαϊκή έχει δύσκολα παιχνίδια και έχουμε την βαθμολογική διαφορά με τον τρίτο και με τον κόσμο δίπλα του να βοηθάει και να μην χάνει το κουράγιο του. Η πρώτη και η δεύτερη θέση έχει κριθεί, ο Άρης έχει την δύναμη και την ποιότητα,  δεν νομίζω ο Άρης να χάσει αυτήν την απόσταση από την Παναχαϊκή, μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να την απομακρύνει ακόμα πιο πολύ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button