Ποδόσφαιρο

Βαλεριάνος: «Ο κόσμος θα είναι περήφανος για μας»

Οι συνεχόμενες καλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια αλλά και ο προβιβασμός με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης αποτέλεσαν το «διαβατήριο» του Γιώργου Βαλεριάνου, ώστε να φορέσει τη φανέλα του Άρη, με τον ακραίο μπακ να αναλύει στην «Arena Press» τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του.

Πόσο σημαντικό είναι ότι γνωρίζεις την νοοτροπία του Δημήτρη Σπανού;

«Τα έχω περάσει και πέρσι και αυτό μου το κάνει πιο εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι μου δίνει κάποια σιγουριά, όμως την μεγαλύτερη μου την προσφέρει το γεγονός ότι με ήθελε στην ομάδα».

Γιατί επέλεξες να αγωνιστείς στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ θα μπορούσες να παραμείνεις στον Απόλλωνα Σμύρνης ;

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήταν τιμή για μένα και να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα και πολύ, ήθελα να ρθω και… ήρθα. Ο στόχος μου είναι να ζήσω από κοντά το “Κλεάνθης Βικελίδης” γεμάτο».

«Υπέροχη οικογένεια και μία υπέροχη κόρη, την οποία λατρεύω, μου δίνουν τόση δύναμη και με κάνουν να ασχολούμαι με όλο μ ου το είναι με το ποδόσφαιρο και να νιώθω γεμάτος από όλα τα υπόλοιπα. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, όλα μου πηγαίνουν καλά και μπορώ να πω πως αυτή είναι το γούρι μου».

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη;

«Ξέρω ότι ο Παύλος για να έρθει στον Άρη έχει ένα στόχο, όπου πάει οι ομάδες του πρωταγωνιστούν. Κατόπιν ήρθε ο κ. Σπανός, μου είπε ότι με θέλει, με εμπιστεύεται και για μένα, θεωρώ, ότι δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή».

Τι κάνει μία ομάδα να ξεχωρίζει στη Φούτμπολ Λιγκ;

«Να είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, να είμαστε δεμένοι να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας και να πηγαίνουμε παντού για τη νίκη. Δεν πρέπει να μας περάσει ούτε μία στιγμή από το μυαλό, ότι θα κερδίζουμε μόνο με το όνομα. Τα παιδιά πέρσι τα δώσανε όλα αλλά μπορεί να ήταν άτυχα, εμείς στον Απόλλωνα καταθέσαμε τη ψυχή μας και αυτό θα κάνουμε και φέτος».

«Ο κόσμος θα είναι περήφανος για μας»

Ο 25χρονος ακραίος μπακ αναφέρθηκε και στην ανάγκη που υπάρχει ώστε ο κόσμος να ξαναγυρίσει στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην ομοιογένεια που πρέπει να αναπτυχθεί ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Σας προβληματίζει η παρουσία του κόσμου;

«Κάθε παιδί που ξεκινάει το ποδόσφαιρο ονειρεύεται να παίξει σε γεμάτο γήπεδο, για μας είναι μεγάλη ευκαιρία αυτό που θα βιώσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας πιστεύουν και να τους “αναγκάσουμε” να επιστρέψουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να το μετατρέψουν στη καυτή έδρα που γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι περήφανος για μας».

«Ο Καρυπίδης έχει… τρέλα. Θα πετύχει φέτος, πέρσι έμαθε ότι δεν είναι όσο εύκολο όσο πίστευε και το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ είναι καλή τύχη. Είναι δύσκολο να είσαι τοσο μικρός στον χώρο του ποδοσφαιρου και θεωρώ ότι πρέπει να έχεις και τρέλα, αλλιώς δεν γίνεται».

Τι σκέφτεσαι όταν μπαίνεις στο γήπεδο;

«Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος, θα υπάρχει άγχος για το πώς θα σου πάει το ματς, αν είσαι όμως έτοιμος όλα θα πάνε όπως πρέπει και θα έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις».

«Ο κόσμος θα περιμένει έναν Άρη όπου θα τα δίνουν όλοι όλα στο 100%, δεν θα αφησει κανένα ματς στην τύχη και τον Μάιο θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας με την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button