Ποδόσφαιρο

Βαλεριάνος: “Νιώσαμε τον κόσμο μας, τα δώσαμε όλα για αυτόν”

Για τον αγώνα της Τούμπας τοποθετήθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος

Αναλυτικά:

Για την δουλειά που έγινε μεσοβδόμαδα, στις προπονήσεις: “Είχαμε αρκετές απουσίες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα. Ξέραμε που πονάει ο ΠΑΟΚ, γνωρίζαμε και τα δικά μας δυνατά στοιχεία. Νομίζω ότι τα βγάλαμε σε μεγάλο βαθμό.”

Για το ότι ο Άρης δεν ήταν αποτελεσματικός μπροστά στην αντίπαλη εστία:  “Αν ξέραμε τι έγινε και δεν σκοράραμε θα το διορθώναμε. Ήμασταν αναποφάσιστοι, αλλά ήμασταν καλά και διαβασμένοι. Κάναμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο και δώσαμε χώρο στους παίκτες που θέλαμε για να κατεβάσουν τη μπάλα.”

Για το αν ο Άρης άφησε σήμερα δύο βαθμούς:“Η ομάδα έδωσε τα πάντα για τον κόσμο μέσα στο γήπεδο, πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο. Ξέραμε πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν και αφουγκραστήκαμε πολύ καλά τον κόσμο μας. Θέλαμε να παίξουμε για αυτόν. Φάνηκε. Ακόμα και να χάναμε, θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος. Όπως είπα και πριν, η εικόνα της ομάδας μπορεί να ζητάει παραπάνω και από έναν βαθμό.”

Για τον στόχο της Ευρώπης: “Όταν μπήκαμε στα ντέρμπι, στον πρώτο γύρο, δεν μαζέψαμε βαθμούς. Ήδη έχουμε έναν. Προχωράμε. Στο επόμενο παιχνίδι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παλέψουμε για αυτό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Κάθε τρεις πόντοι είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button