Ποδόσφαιρο

Βαζάκας: “Είναι αδιανόητο ο Άρης να μην βρίσκεται στην Super League”

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Βαζάκας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την αδειοδότηση της Καρδίτσας:

Το είχα πει το καλοκαίρι ότι φέτος οι πιο πολλές ομάδες θα κάνουν οικονομικό αγώνα, πάρα ποδοσφαιρικό, οι περισσότερες έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση φέτος. Υπάρχει πρόβλημα.

Η Φούτμπολ Λίγκ είναι μια κατηγορία υποτιμημένη ενώ θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο, έχει ιστορικές ομάδες στην κατηγορία που μπορούν να γεμίσουν τα γήπεδα και να έρθει  ο κόσμος να δει και να απολαύσει ποδόσφαιρο.

Ένα σχόλιο για το Άρης – Αναγέννηση Καρδίτσας:

Η πορεία δείχνει ότι ο Άρης είναι το φαβορί για την άνοδο, δεν είναι εύκολο όμως υπάρχουν 3 ομάδες με μπροστάρη τον Άρη και εκεί θα παιχτεί η κατηγορία. Ο ΟΦΗ θεωρώ ότι θα το παλέψει μέχρι τέλος και μετά βάζω την Παναχαϊκή που έχει αλλάξει επίπεδο και οφείλεται στον Κατσουράνη αυτό, γιατί σαν ομάδα δεν είναι κάτι καλύτερο η διαφορά της είναι ότι δεν έχει την πίεση στο οικονομικό κομμάτι, είναι καλά, έχουν γαλουχηθεί οι παίκτες  και μπράβο που κατορθώνει να είναι στην σειρά για την άνοδο.

Ο Άρης φέτος είναι μια ομάδα που είναι σοβαρή, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει χάσει πουθενά.

Με ποια φιλοσοφία έρχεται η Καρδίτσα στο Χαριλάου:

Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με χιλιάδες προβλήματα, μπορεί να είχε αποχωρήσει από την αρχή αλλά κατάφερε και πάτησε στα πόδια της με την βοήθεια είχε και από  τα νέα παιδιά και από εκεί και πέρα ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, να γίνει εξυγίανση στα χρέη τα περσινά που έχει και κάποια στιγμή ο στόχος είναι να ανεβεί και στην Α’ Εθνική.

Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε από ατομικά λάθη, αλλά είπα στα παιδιά ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε, εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους ίδιους βαθμούς στον δεύτερο γύρο για να εξασφαλίσουμε τη θέση στην κατηγορία, την Κυριακή θα κατεβούμε να παίξουμε χωρίς άγχος και ότι μπορέσουμε θα το πάρουμε.

Για τον Άρη:

Ο Άρης υπερέχει από εμπειρία και ποιότητα, οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας δεν είχαν την εμπειρία της κατηγορίας, έχει μεγάλη ποιότητα, έχει και τον κόσμο, έχει παίκτες που μπορεί να δώσουν προσωπικές λύσεις και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτος.

Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια. Το ‘90 δεν λέει τίποτα είναι μέσα στον χρόνο του παιχνιδιού.

Επειδή έχω παίξει σαν παίκτης τον έζησα σε μεγάλες στιγμές τον Άρη, είναι αδιανόητο να μην είναι στις πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκας και κάποτε όταν μιλούσαν για τον Άρη σε δυναμική ήταν στις 5 πρώτες καλύτερες ομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button