Ποδόσφαιρο

Βένος: “Η ομάδα πείθει φέτος  τον κόσμο, βγάζει μια σιγουριά και μια αυτοπεποίθησή και μας κάνει να νιώθουμε καλά που είμαστε στο γήπεδο”

Ο παλαίμαχος του Άρη και πρόεδρος των Βετεράνων Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την φετινή πορεία της ομάδας:

Όλοι αυτό περιμένουμε με αγωνία, δείχνει η ομάδα ότι είναι σε καλό δρόμο, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, ο Άρης είναι αήττητος και κάνει νίκες και σε κάποιες αγωνιστικές που δεν έχει την απόδοση που θέλει, καταφέρνει και κερδίζει, έχει έναν στόχο την άνοδο και όλοι οι παίκτες όλος ο κόσμος είναι προσηλωμένοι για να επιστρέψει εκεί που ανήκει η ομάδα.

Είχαμε μια απώλεια με τον ΟΦΗ στο γήπεδο μας, που αν είχαμε αυτή την νίκη θα ήμασταν ακόμα καλύτερα βαθμολογικά.

Οι μικρές ομάδες πέρσι ερχόντουσαν στο γήπεδο μας και μας έπαιζαν, είχαν την κατοχή της μπάλας.

Ο Άρης φέτος πιέζει και παίζει ψηλά  και βλέπουμε ότι έχει την κατοχή της μπάλας στα περισσότερα παιχνίδια, οι παίκτες δεν σταματάνε να παλεύουν και να διεκδικούν. Ο στόχος που υπάρχει μέσα στο γήπεδο είναι ξεκάθαρος.

Τι έχει ξεχωρίσει από την φετινή ομάδα:

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δείχνει δυνατή, δεν φαίνονται κουρασμένοι οι παίκτες παρότι τα δίνουν όλα και μου δίνει μια σιγουριά όλο αυτό, ότι τα πράγματα πάνε καλά, κάθε Κυριακή είμαι σαν φίλαθλος εκεί και θέλω η ομάδα να κερδίζει.

Η ομάδα πείθει φέτος  τον κόσμο βγάζει μια σιγουριά και μια αυτοπεποίθησή και μας κάνει να νιώθουμε καλά που είμαστε στο γήπεδο.

Ένα σχόλιο για την αμυντική γραμμή του Άρη:

Όλοι πάνε πολλοί καλά φέτος στην αμυντική γραμμή, όμως η αμυντική και η επιθετική προσπάθεια γίνονται από όλη την ομάδα και οι 11 να αμύνονται και οι 11 να επιτίθενται και ο Άρης το έχει πετύχει αυτό.

Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολά παιχνίδια, σημασία έχει η ομάδα να έχει μια καλή απόδοση και βαθμολογικά να μένει ψηλά και ο προπονητής της ομάδας το έδωσε να το καταλάβουν καλά αυτό οι παίκτες.

Η ομάδα πάει καλά αν μπορέσει να ενισχυθεί με κάνα δυο παίκτες θα ήταν καλό, αλλά αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο με τον πρόεδρο και θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, αν και φαίνεται πλήρης ο Άρης φέτος και θα βγει στο Σούπερ Λίγκα.

Εμείς είμαστε κοντά στην ομάδα, μιλάμε και με τον πρόεδρο, κάθε Κυριακή είμαστε στο γήπεδο και περιμένουμε  να έρθει το καλοκαίρι και η ομάδα να είναι στην Σούπερ Λίγκα.

Για την συσπείρωση του κόσμου στο φιλικό με την Μπόκα:

Ο κόσμος διψούσε να ξανά ζήσει παλιές και αξέχαστες στιγμές, είχε κουραστεί να βλέπει τον Άρη να παίζει 4 χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες, ο κόσμος του Άρη είναι περήφανος, έχει απαιτήσεις και θέλει την ομάδα ψηλά και αυτό το παιχνίδι έκανε πολύ κόσμο να έρθει, να δει και να θυμηθεί και οι περισσότεροι πήραν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για να ξανά ζήσουν αυτές τις συγκινητικές στιγμές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button