Ποδόσφαιρο

Βένος: “Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή και να δώσουμε ένα μήνυμα παραπέρα”

Ο πρόεδρος των Βετεράνων και παλαίμαχος του Άρη Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Η ομάδα δείχνει μία δυναμική που δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια τα παιδιά είναι αποφασισμένα, οι προπονητές, όλο το team, η διοίκηση, ο κόσμος όλοι είμαστε σε εγρήγορση και τα πράγματα πάνε με σιγουριά εκεί που θέλουμε άρα περιμένουμε το καλύτερο για το τέλος που θα είναι η επάνοδος στην Super League.

Για την δήλωση-τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

Είναι εύλογο όλη η διοίκηση να ζητάει τον κόσμο στο γήπεδο γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και για να ενισχύσει την ομάδα όπως κάνει πάντα και ο άλλος βασικός λόγος είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Ο πρόεδρος έχει κάνει θυσίες και συνεχίζει να κάνει, δείχνει να τα καταφέρνει παρά τις δυσκολίες που και ο ίδιος αντιμετωπίζει είναι γνωστό σε όλους αυτό άρα χρέος όλων μας να είμαστε στο γήπεδο κάθε Κυριακή από εδώ και μετά άλλωστε στην ουσία θα παίξουμε 6 παιχνίδια στο Κλ. Βικελίδης δεν είναι πάρα πολλά πρέπει να εκταμιεύσει κάποια χρήματα για να βγάλει τις υποχρεώσεις της χρονιάς μέσα σε αυτές είναι και η αδειοδότηση που όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να κλείνει παλιές πληγές για να μπορέσουν τα πράγματα να είναι θετικά για την ομάδα.

Από την άλλη μεριά δείχνει και μία δυναμική όταν το γήπεδο είναι γεμάτο ο κόσμος είναι εκεί ακόμα και οι διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά παίζουν ρόλο άλλο να έχεις ένα γήπεδο που κάθε Κυριακή έχει 10.000 κόσμο με άλλο τρόπο μιλάς σαν ομάδα.

Για τον κόσμο της ομάδας είπε:

Η ομάδα του Άρη λείπει από την Super League όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να επανέρθει οπωσδήποτε. Είναι σημαντικό η ομάδα να είναι ισχυρή και αγωνιστικά αλλά και από την άλλη μεριά ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Μπορεί ο Ατρόμητος φέτος μια πολύ δυνατή ομάδα όμως δεν έχει κόσμο και αυτό μετράει δηλαδή αν είχε 10.000 κάθε Κυριακή στο γήπεδο θα είχε και άλλη δυναμική ακόμα και στα αποτελέσματα και σαν σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή και να δώσουμε ένα μήνυμα παραπέρα.

Για την ομάδα του Άρη είπε:

Η ομάδα φέρνει χαρές μέσα- έξω κερδίζει, είναι η μόνη ομάδα που είναι έτσι, πάει καλά αγωνιστικά άρα το αγωνιστικό μέρος της ομάδας ανταποκρίνεται πλήρως και για να ενισχύσουμε και για να απολαύσουμε αλλά και να βοηθήσουμε και την διοίκηση.

Για τους βετεράνους είπε:

Είναι πολύ σημαντικό. Όπου πηγαίνουμε μας αντιμετωπίζουν σαν μία ομάδα που είμαστε στην Super League και είμαστε ο παλιός ο Άρης η ομάδα που είχε όλη αυτήν την οντότητα όλη αυτήν την παρουσία και στον ελληνικό χώρο και στην Ευρώπη και αυτό μας γεμίζει χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια και περιμένουμε όπως όλοι οι φίλαθλοι η ομάδα να επανέρθει.

Για την άνοδο στην Super League είπε:

Ο κόσμος περιμένει να γυρίσει ο σύλλογος και να μπουν οι βάσεις για να είναι ο Άρης μία από τις 3-4 ομάδες που θα κοιτάει ψηλά.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Μας λυπεί πραγματικά είχαμε μία σιγουριά και μία αυτοπεποίθηση πριν 2 χρόνια όμως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και σίγουρα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο πρέπει να φύγει ο κος Λάσκαρης να μπουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Φαίνεται ότι πρέπει να συζητήσει ο Άρης με δικούς του ανθρώπους Αρειανούς επιχειρηματίες και όχι μόνο από όλο τον κόσμο που μπορεί να στηρίξει την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button