Ποδόσφαιρο

Βένος για Αλεξιάδη και Παπαϊωάννου: Οι μεγαλύτεροι και οι καλύτεροι όλων των εποχών

Ο Γιάννης Βένος μέσω ανάρτησής του στα social media αποθέωσε τους Αλέκο Αλεξιάδη και Κώστα Παπαϊωάννου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά:

Τι να πει κανείς για δύο από τούς μεγαλύτερους και καλύτερους όλων των εποχών…

Δύο εν ζωή θρύλους του ΑΡΗ!

Δεν υπάρχουν λόγια…Δεν υπάρχουν λόγια που θα μπορούσαν να εκφράσουν την τεράστια προσφορά τους στον ΑΡΗ, όλα τα χρόνια πού υπηρέτησαν την ομάδα μέ πίστη και αφοσίωση…και μια αγάπη παθιασμένη που φαινόταν σε κάθε παιχνίδι πού έπαιζαν για τον Θεό τού πολέμου!

Σκισμένες φανέλες, σορτσάκια και κάλτσες…ματωμένα πρόσωπα, αγκώνες και γόνατα..

ήταν η αμοιβή που έπαιρναν για την υπερπροσπάθεια που έκαναν μέσα στο γήπεδο!!

Είναι υποχρέωση όλης της οικογένειας του ΑΡΗ να σας πει τώρα ένα μεγάλο ευχαριστώ…

τώρα που είστε εν ζωή και μπορείτε να νιώσετε την ευγνωμοσύνη όλων μας…γιατί όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμη ήταν η παρουσία καί ο ρόλος σας στην ομάδα!!!

Ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε όλοι εμείς οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές που ήμασταν η συνέχεια η δική σας, στην ομάδα…και κυρίως κάποιοι από εμάς που είχαμε την τύχη καί την τιμή, να παίξουμε μαζί σας για 3-4 χρόνια!!

Και μας διδάξατε τόσα πολλά…

Από εσάς μάθαμε τι σημαίνει ΑΡΗΣ…Τι σημαίνει γήπεδο Χαριλάου…Τι σημαίνει γενναιότητα, πειθαρχία,αλληλεγγύη, αυτοθυσία μέσα στο γήπεδο…αλλά καί τι σημαίνει αγάπη και πάθος για την ομάδα μας…συναισθήματα πού σε έκαναν να χαίρεσαι σαν μικρό παιδί μετά από μία μεγάλη Νίκη…αλλά και να τρέχουν τα δάκρυα αυθόρμητα στο πρόσωπό σου…μετά από μία απρόσμενη ήττα που έφερνε στεναχώρια και πίκρα στούς φιλάθλους μας…Όλα αυτά τα ψυχικά εφόδια η δική μας γενιά τα πήρε από εσάς και τα εφάρμοσε στη συνέχεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για μία δεκαετία με μεγάλη επιτυχία!

Να ειστε καλά…Ολη η οικογένεια του ΑΡΗ σας ευγνωμονεί και σας λατρεύει!

Να έχετε την υγεία σας, και να είστε σίγουροι ότι η δική σας ύπαρξη, δίνει όραμα και προοπτική στην αγαπημένη μας Ομάδα!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button