Ποδόσφαιρο

Βέλεθ ο τέταρτος Ισπανός που “υπογράφει” στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Τέταρτος Ισπανός που σκοράρει για τους κιτρινόμαυρους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι ο Φραν Βέλεθ

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη με δική του κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι της Τούμπας, και μπήκε σε μια λίστα που δείχνει πως μόνο θα…αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός.

Ο Άρης μπορεί να είχε κατά καιρούς αρκετούς λατίνους ποδοσφαιριστές με αρκετούς να έχουν σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως έπρεπε να φτάσει το 2007 για να βρει δίχτυα ο πρώτος Ισπανός.

Αυτό έγινε μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς ο Κόκε σκόραρε δυο φορές υπογράφοντας το 3-1 του Κλεάνθης Βικελίδης εκείνη την σεζόν σε μια πολύ καλή για εκείνον εμφάνιση.

Δυο φορές έχει βρει δίχτυα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Φρανσίσκο Χαβίτο, τόσο στον αγώνα της Τούμπας το 2010, όπου έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να…σωπάσει, όσο και μια χρονιά νωρίτερα στο 3-2 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα playoff.

Ο…ρέκορντμαν της συγκεκριμένης λίστας είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος την σεζόν 2012-2013 πέτυχε τρία γκολ στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ένα στην Τούμπα και δυο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πλέον στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Φραν Βέλεθ μετά την κεφαλιά που έστειλε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button