ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βέλγιο: Απειλούν με αγωγές οι εταιρίες που έχουν τα τηλεοπτικά

Τα πρωταθλήματα στο Βέλγιο για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, ολοκληρώθηκαν… άδοξα λόγω της πανδημίας, μετά από κυβερνητική απόφαση την οποία επικύρωσε και η βελγική Λίγκα, όμως τα… δύσκολα τώρα ξεκινούν για το βελγικό ποδόσφαιρο.

Οι κάτοχοι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των δύο βελγικών ποδοσφαιρικών Λιγκών (Pro League), αξιώνουν επιστροφή ενός μεγάλου μέρος των χρημάτων που έχει ήδη δώσει ως προκαταβολές για τα τηλεοπτικά ολόκληρης της αγωνιστικής σεζόν 2019/20.
|
Συγκεκριμένα, η «Telenet» έκανε μία τελευταία… προειδοποίηση πάνω σ’ αυτό το θέμα, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας. «Εάν η Pro League δεν ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για αναλογικές πληρωμές, τότε θα ακολουθήσουν αγωγές»

Το ακριβές χρηματικό ποσό που αξιώνει πίσω η «Telenet» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο και οι άλλοι δύο τηλεοπτικοί πάροχοι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του βελγικού ποδοσφαίρου, η «Proximus» και η «VOO» έχουν ζητήσει αντίστοιχα να τους επιστραφούν χρήματα, επειδή ολοκληρώθηκαν πρόωρα και οι δύο διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού.

«Είναι πλέον σαφές ότι το ένα τρίτο των αγώνων της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των πολύ “ ελκυστικών” πλέι-οφ, δεν θα πραγματοποιηθούν» ανέφεραν οι τρεις εμπλεκόμενες εταιρίες, γνωρίζοντας πως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο τα δικαιώματα μετάδοσης στο Βέλγιο θα ανήκουν στην «Eleven Sports».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button