Μπάσκετ

Βέβαιοι στην ΑΕΚ των… 21 ban: “Αυτό το θέμα θα λυθεί”

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως απασχολεί ο Ηλίας Καντζούρης

Για θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της “Ενωσης”, Γιώργος Χήνας που εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα λυθεί το πρόβλημα των… 21 ban. “Ξεκινάμε με το θέμα της αδειοδότησης και φυσικά υπάρχει το κομμάτι των ban. Είναι κάτι που έπρεπε να σταματήσει και στηριζόμαστε στις εξαγγελίες της ΕΟΚ για την εναρμόνιση του καταστατικού με την FIBA.

Είναι προς την εξυγίανση του αθλήματος αυτή η απόφαση του κύριου Λιόλιου και για αυτό την στηρίζουμε. Να σας το πω απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει. Έχουν προχωρήσει επαφές για την ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια και άλλες ακόμα κινήσεις που βάση μεγέθους θα είναι εκπλήξεις”, είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, σχολίασε ότι “είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Σεγκούρα, δεδομένων των συνθηκών. Θα μιλήσουμε μαζί του, όμως θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα”. Για τα θέματα του ρόστερ πρόσθεσε ότι “τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με σκοπό να κρατήσουμε Κολόμ και Χάμερ, ενώ ο Ανγκόλα έχει συμβόλαιο με μια οψιόν και ελπίζουμε να μείνουν όλοι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button