Ερασιτέχνης

Α.Σ Άρης: «365 μέρες, χιλιάδες μέλη!»

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος σήμερα από την ημέρα που ο Α.Σ Άρης ξεκίνησε μια καινούγια ενέργεια προκειμένου να αυξηθούν τα μέλη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ήταν 11 Νοεμβρίου του 2019, όταν ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκινούσε μία προσπάθεια η οποία αποτελούσε μεγάλο στοίχημα για το σύλλογο.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη έβαλε ως στόχο να ξυπνήσει τον… κοιμώμενο γίγαντα, μέσα από την αύξηση των μελών του. Με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο πλευρό του, ο ΑΡΗΣ είχε ελάχιστα μέλη στον Α.Σ., ενεργά, οικονομικά τακτοποιημένα. Η αύξησή τους ήταν μονόδρομος.

Τα αποτελέσματα δεν τα περίμεναν, ίσως, ούτε οι πιο αισιόδοξοι. Σήμερα, Τετάρτη 11/11/2020, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ξεκίνημα του εγχειρήματος για εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρομών στη «μάνα» του συλλόγου. Σ’ αυτόν το χρόνο, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, από διψήφιο αριθμό που μετρούσαν πέρυσι, ξεπέρασαν τα 3.000.

Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν ληφθεί υπόψιν ότι αυτός ο χρόνος ήταν ο πιο δύσκολος της σύγχρονης ιστορίας για τους Έλληνες, και κατ’ επέκταση για τους φίλους του ΑΡΗ. Με την πανδημία του Covid-19 να έχει επιφέρει ήδη δύο ολικά lockdown και εύλογη οικονομική κρίση, υπήρχε η πιθανότητα τα αποτελέσματα να μην είναι τα προσδοκώμενα. Όχι, όμως, στον ΑΡΗ… Όμως η ανταπόκριση του κόσμου είναι με μία λέξη συγκινητική και χωρίς αυτήν τίποτα από τα παραπάνω δε θα ήταν εφικτό.

Για να έρθει σε πέρας αυτή η αποστολή, έπρεπε να την αναλάβει ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, αφιέρωσε τη ζωή του σ’ αυτό το εγχείρημα, με χιλιάδες ώρες στο γραφείο και στο… δρόμο, «οργώνοντας» τη Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, για τη σωρηδόν εγγραφή νέων μελών.

Η αποστολή, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα εις πέρας. Η δυναμική του ΑΡΗ είναι τεράστια και θα εξακολουθήσει να αποτυπώνεται στον αριθμό των μελών του Α.Σ. και τη συνεχόμενη αύξησή τους. Ταβάνι δεν υπάρχει, ο κόσμος του ΑΡΗ είναι παντού.

Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button