Ερασιτέχνης

Α.Σ. Άρης: Στα ημιτελικά ο Κωνσταντινούδης – Γράφει ιστορία ο νεαρός!

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης γράφει ιστορία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αθλητής του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος προκρίθηκε στα ημιτελικά (στην κατηγορία των 40 κιλών) νικώντας τον Τσέχο πρωταθλητή Κρόπογκ Ντόριαν.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

Ιστορία γράφει ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων, το οποίο διεξάγεται στο Σεράγεβο της Βόσνιας.

Ο πυγμάχος του ΑΡΗ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με μεγάλη διαφορά (5-0) τον Τσέχο πρωταθλητή, Κρόπογκ Ντόριαν, και πέρασε στα ημιτελικά της κατηγορίας των 40 κιλών!

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Κωνσταντινούδη, ο οποίος είναι ο πρώτος αθλητής από την Ελλάδα που καταφέρνει να εξασφαλίσει την είσοδό του στα μετάλλια στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, από τότε που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων (2003).

Ο αθλητής του ΑΡΗ έχει ήδη εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο και θα αγωνιστεί στα ημιτελικά την Τρίτη 17/8 με τον πρωταθλητή Ουγγαρίας, Τζόνι Ρικάρντο, για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τον πυγμάχο του συλλόγου μας και τον προπονητή του, Γιώργο Γκαβέζο, για τη σημαντική διάκριση και τους εύχεται ακόμα καλύτερη συνέχεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button