Ερασιτέχνης

Α.Σ. Άρης: Επιστρέφει το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών!

Επιστροφή για το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Α.Σ. Άρης ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης!

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανασύσταση του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών.

Μετά από τρία χρόνια «απραξίας», το Χάντμπολ Γυναικών του συλλόγου μας επιστρέφει. Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, το τμήμα επαναρχίζει τη λειτουργία του και φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία του «με το καλημέρα».

Το Χάντμπολ Γυναικών έχει αρκετές διακρίσεις στην ιστορία του, με κορυφαίες τις τρεις ευρωπαϊκές συμμετοχές του: Το 1991 στο Κύπελλο Κυπελλούχων, στην Ελβετία, το 2008 στο EHF Cup, στη Δανία και το 2010 στο Challenge Cup, στην Πορτογαλία.

Η ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών του ΑΡΗ έχει αγωνιστεί 13 χρονιές στην πρώτη και 15 χρονιές στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Έχει κατακτήσει ένα τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και τέσσερα στην Α2/Β’ Εθνική κατηγορία. Στην Α1, η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει είναι η τρίτη, το 2008.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και ήδη γίνονται κινήσεις για να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΡΗ και φυσικά το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Παράλληλα, οργανώνονται ήδη τα τμήματα υποδομών του Χάντμπολ Γυναικών, τα οποία έχουν χαρίσει στον ΑΡΗ τέσσερις τίτλους. Χαρακτηριστικά, ο ΑΡΗΣ έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας Νεανίδων (2010), δύο πρωταθλήματα Ελλάδας Κορασίδων (2006, 2009) και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας Παγκορασίδων (2004).”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button