Ερασιτέχνης

Α.Σ. Άρης: “Έσπασε” ρεκόρ της Αυτοκρατορίας με τις εγγραφές του λαού του Άρη

Ένα ιστορικό ρεκόρ καταρρίφθηκε σήμερα στον Α.Σ. Άρης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

“Ο Ερασιτέχνης έφτασε τα 1000+1 τακτοποιημένα μέλη, ξεπερνώντας τον αριθμό που είχε επιτευχθεί στη δεκαετία του ’80, στα χρόνια της Αυτοκρατορίας του μπάσκετ όταν ο αείμνηστος και θρυλικός «Μπαρού» Μάκης Νάτσης γυρνούσε από Αρειανό σε Αρειανό γράφοντας μέλη στη «μάνα» του συλλόγου.

Το δύσκολο αυτό έργο ανέλαβε εδώ και κάτι παραπάνω από τρεις μήνες ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά. Μέσα α’ αυτό το διάστημα, τα τακτοποιημένα μέλη, ο αριθμός των οποίων ήταν πολύ μικρός, ξεπέρασαν το Σάββατο 7/3, στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Ήφαιστο Λήμνου, τα 1.000.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο Χρήστος Βλάχος ευχαριστούν από καρδιάς τους φίλους του συλλόγου για την ανταπόκρισή τους. Φυσικά η προσπάθεια δε σταματάει εδώ. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι πάρα πολύς για να περιοριστεί ο αριθμός των τακτοποιημένων, ήτοι ενεργών, μελών στους 1.000. Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη συνεχίζει τη δράση του εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης, καθημερινά και νυχθημερόν. Ο σκοπός, ιερός: Να φτάσει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον αριθμό των μελών που αρμόζει στο μέγεθος, την ιστορία και τους μυριάδες φιλάθλους του.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button