ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Aris Summer Camp: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και… ραντεβού το 2022»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό Aris Sports Summer Camp και ο Α.Σ. Άρης, ευχαρίστησε τους συντελεστές και τους μικρούς συμμετέχοντες.

Υπόσχεση για το επόμενο Summer Camp το 2022 έδωσε ο Α.Σ. Άρης, μέσω δημοσίευσης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

“Μετά από πέντε υπέροχες εβδομάδες, το ARIS Sports Summer Camp 2021 έριξε την αυλαία για το φετινό καλοκαίρι.

Η φετινή διοργάνωση του Camp ήταν από τις πιο επιτυχημένες της ιστορίας του. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επανακτήσουν τη «σχέση» τους με τον αθλητισμό, μετά από ένα δύσκολο, λόγω της πανδημίας, διάστημα.

Καθημερινά οι εκκολαπτόμενοι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τα μυστικά πολλών αθλημάτων, αλλά και να «χτίσουν» τη σωστή νοοτροπία, εντός κι εκτός γηπέδων, την οποία πρέπει να έχουν όσοι ασχολούνται με τα σπορ. Σ’ αυτό βοήθησε ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προπονητικό επιτελείο για όλα τα σπορ, όπως φυσικά και οι πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» στο Camp, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Προσωπικότητες όπως ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Βασίλης Ψηφίδης, ο Γιώργος Φοιρός, ο Γιάννης Βένος, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο Γιώργος Κολτσίδας και ο Στέλιος Μαλακόπουλος, έκαναν την τιμή να επισκεφθούν το Camp και να «γεμίσουν» με χρήσιμες συμβουλές τα παιδιά που έδωσαν το «παρών» σ’ αυτό. Πολλοί ήταν και οι αθλητές του ΑΡΗ που πήγαν στο Camp και μίλησαν στα παιδιά, όπως ο Εμάνουελ Σάκιτς και η ομάδα των πρωταθλητών του Στίβου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης διοργάνωσης, η οποία είχε επικεφαλής τον Βασίλη Δερμεντζόγλου και ένα προπονητικό επιτελείο από τα περισσότερα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Σημαντικό κομμάτι ήταν και τα σεμινάρια για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), τα οποία έκανε ο Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος.

Φυσικά, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στα παιδιά που πήραν μέρος στο Camp, όπως και στους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν τον ΑΡΗ για να βάλουν τις σωστές βάσεις για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2022, όπου θα λάβει χώρα το επόμενο ARIS Sports Summer Camp.”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button