Ποδόσφαιρο

Αύριο στη Βουδαπέστη το πρώτο γήπεδο με πληρότητα 100% μετά από 15 μήνες!

Η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Πορτογαλία στην “Ferenc Puskas Arena” στη Βουδαπέστη μετά από 15 μήνες πανδημίας θα είναι η πρώτη αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί σε γεμάτο στάδιο.

Όπως επιβεβαίωσε η UEFA χαρακτηριστικά, «αυτός θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας με 100% πληρότητα σε θεατές στην Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2020».
Το ολοκαίνουργιο γήπεδο έχει χωριτηκότητα 68.000 θέσεων και πήρε την ονομασία του, ως φόρο τιμής στον «Καλπάζοντα Συνταγματάρχη», ο οποίος στη δεκαετία του 1950 ήταν πρωταγωνιστής της μεγάλης ουγγρικής ομάδας, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1952, ενώ είχε φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1954.

Εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν τον Νοέμβριο του 2019 και, δεδομένου ότι παρέμεινε σχεδόν άδεια λόγω των περιορισμών της Covid-19, η “Ferenc Puskas Arena” τελικά αύριο θα γεμίσει.

Το εν λόγω γήπεδο επίσης θα φιλοξενήσει το Σάββατο (19/6), της αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την -παγκόσμια πρωταθλήτρια- Γαλλία αλλά και τη σύγκρουση μεταξύ των «τρικολόρ» και της -πρωταθλήτριας Ευρώπης- Πορτογαλίας στις 23 Ιουνίου. Τέλος, στο “Ferenc Puskas Arena” θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου ένας αγώνας για τη φάση των «16».

Οι φίλαθλοι μέσα σε δύο ώρες «εξαφάνισαν» τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια, στην ιστοσελίδα της UEFA τον Απρίλιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button