Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα της Nova στον Κόκε – Η εξαιρετική του σχέση με τον κόσμο του Άρη

Στον Σέρχιο Κόκε αναφέρθηκε η Nova με το δικό της αφιέρωμα στην αντίστοιχη κατηγορία «Οι δικοί μας ξένοι».

Πιο αναλυτικά:

“Ο Σέρχιο Κόκε ήρθε στην Ελλάδα εξαιτίας του Τζιμπρίλ Σισέ. Εξηγούμαστε: Το καλοκαίρι του 2006 οι Μασσαλοί συμφωνούν με την Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Σισέ και αυτομάτως ο Ισπανός Σέρχιο Κόκε είναι υπερβολή για το ρόστερ της ομάδας.
Μετά από μια διετία αφήνει το Γαλλικό πρωτάθλημα για την Ελλάδα. Ο Άρης έχει επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία και ψάχνει έναν σημαντικό παίκτη για την επίθεση, έναν παίκτη που θα βοηθήσει στην αναγέννηση του συλλόγου και αυτός ήταν ο Κόκε.

Με τον Άρη πέτυχε 30 γκολ σε 140 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ την πρώτη του χρονιά ήταν εξαιρετικός με 10 γκολ και 3 ασίστ.

Βρήκε δίχτυα σε 7 εντός έδρας παιχνίδια και 3 εκτός. Η σχέση του με τον κόσμο ήταν εξαιρετική και αμέσως λατρεύτηκε και έγινε συνώνυμο της προσπάθειας του ‘Αρη να κοιτάξει ψηλότερα στην βαθμολογία.

Με τον Ισπανό φορ στο ρόστερ για μια πενταετία ο Άρης δεν βρέθηκε πιο χαμηλά από την 6η θέση ενώ επέστρεψε δυναμικά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αξέχαστα τα δύο γκολ του Ισπανού στην μεγάλη βραδιά του Άρη και τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τον Άρη αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011, αλλά επέστρεψε το 2015 για να σκοράρει τρεις φορές στη Γ’ Εθνική, καθώς ο ‘Αρης εθελουσίως είχε βρεθεί εκεί μετά τον υποβιβασμό του 2014”.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button