Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα στη Γερμανία για τον Χαριστέα με συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Σε γερμανική αθλητική ιστοσελίδα μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας, για το σημερινό κεφάλαιο του Άρη, την πολιτική, καθώς και την εθνική Ελλάδος του 2004.

Η Γερμανική «DeichStube» είναι μονοθεματική ιστοσελίδα για τη Βέρντερ Βρέμης, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Άγγελος Χαριστέας. Οι Γερμανοί, ιδίως της Βρέμης, δεν έχουν ξεχάσει τον πρωταθλητή Ελλάδος 2004 και μίλησαν μαζί του κάνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον Άρη, την πολιτική και την Εθνική Ελλάδος.

Αρχικά το αφιέρωμα κάνει λόγο για το δύσκολο έργο που αποφάσισε να κάνει ο Άγγελος Χαριστέας, να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και την πολιτική παράλληλα, με τον ίδιο να λέει: «η ζωή μου δεν είναι ήσυχη, έχω λιγότερο χρόνο πλέον για την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια μίλησε για το ποδόσφαιρο γενικότερα αλλά και τον Άρη, του Μίχαελ Ένινγκ. «Πάντα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Θέλω να έχω όλα τα διπλώματα που χρειάζεται ένας αθλητικός διευθυντής» είπε ο Χαριστέας, για το δίπλωμα UEFA B που έχει.

Έπειτα, το «DeichStube» γράφει για τον Άρη, εκεί που είναι αθλητικός διευθυντής. «Είναι υπεύθυνος για τη μεγάλη εικόνα ενός παραδοσιακού συλλόγου. Μικρό μπάτζετ, νεαροί παίκτες αλλά κανένα μεγάλο άλμα πέρα από τη Super League 1» αναφέρει η ιστοσελίδα αρχικά ενώ συνεχίζει:

«Στην αρχή ο Άρης ήταν αήττητος για αρκετά ματς, με ένα νέο κεφάλαιο να ξεκινάει για την ομάδα, με έναν νέο προπονητή από τη Γερμανία, ονόματι Μίχαελ Ένινγκ, που ήταν πρόσφατα στο Μαγδεβούργο και πιο πριν στη Bundesliga με το Αμβούργο και τη Νυρεμβέργη».

Η ιστοσελίδα, μάλιστα, κάνει λόγο και για τη γνωριμία του Χαριστέα με τον Ένινγκ στη Νυρεμβέργη και το γεγονός ότι τον έφερε στον Άρη. Ο Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή σχολίασε «τώρα είμαι εγώ το αφεντικό του» αστειευόμενος.

Τέλος μίλησαν για τη «χρυσή» Εθνική Ελλάδος του 2004, που χάρη στο γκολ του στον τελικό της 4ης Ιουλίου, η «γαλανόλευκη» ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

«Ένιωθα λες και ήμουν μόνος στην περιοχή εκείνη τη στιγμή» ενώ κλείνει λέγοντας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα κι εκείνη τη στιγμή, είναι μία απίστευτη ιστορία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button