Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα Ουκρανών: «Ο αστέρας Φετφατζίδης, ο σκόρερ Γκάμα και το φαβορί ο Άρης»

Ουκρανική ενημερωτική ιστοσελίδα κάνει αναλυτικό αφιέρωμα στον Άρη, τον αντίπαλο της τοπικής Κόλος Κοβαλίκβα.

Η «Footboom» αφού παρουσίασε όλα τα στοιχεία του Άρη, όπως την έδρα, τις φαινομενικές χρηματιστηριακές αξίες των παικτών και άλλα βασικά στοιχεία, έκανε μία μικρή ανάλυση για τους «κίτρινους».

Στην αρχή του σχετικού άρθρου σχολιάζουν την πρόσληψη του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος βοήθησε την ομάδα να πλαισιωθεί στην πεντάδα που οδηγεί σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, αναφέρονται τα φιλικά του Άρη τον Αύγουστο, κάνοντας λόγο για νικηφόρα ματς επί της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού με 1-0, ενώ μιλούν και για την ήττα από τη Σάλκε με το ίδιο σκορ, η οποία όμως συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση των «κίτρινων». Σε αυτό το σημείο, το Ουκρανικό σάιτ γράφει πως «είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι εύκολο για την Κόλος, αλλά ούτε για τον Άρη».

Τέλος, γίνεται αναφορά και για δύο παίκτες «βαρόμετρα» του Άρη από την περυσινή σεζόν. Το «Footboom» γράφει ότι ο «σταρ» του Μίχαελ Ένινγκ είναι ο διεθνής εξτρέμ, Γιάννης Φετφατζίδης, όπως και ότι κυρίαρχο ρόλο έχει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπρούνο Γκάμα, με θητεία στη Ντνίπρο. Σύντομη επισήμανση κάνουν και για τη μεταγραφή του Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά και για τον πρώην παίκτη της Μπορντό, Ντάνιελ Μαντσίνι και τον άλλοτε αμυντικό της Λοριάν, Λίντσεϊ Ροζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button