Ποδόσφαιρο

Αυτό που συνέβη για… πρώτη φορά με τον Πάρντιου στον πάγκο

Κάτι που δεν έγινε ποτέ ξανά στη θητεία του Άγγλου στον Άρη

Ένα από τα μειονεκτήματα που είχε ο Άρης το προηγούμενο διάστημα, ήταν ότι “πετούσε” τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων. Υπήρχαν ματς στα οποία δεν ήταν καλή η απόδοση των “κιτρίνων” στο α΄ 45λεπτο. Εκτός αυτού, το σκοράρισμα ήταν μια… σπάνια υπόθεση για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα χρειάστηκε να φτάσουμε στο όγδοο παιχνίδι του Πάρντιου στον πάγκο των “κιτρίνων”, για να σκοράρει η ομάδα στο α’ ημίχρονο.

Αυτό συνέβη στο ματς με την Λαμία. Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Λεβαδειακό (Κύπελλο και Πρωτάθλημα), τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Άρης… επέστρεψε στην κακή συνήθεια να μην πετυχαίνει γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν. Οι “κίτρινοι” σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο των δύο αγώνων και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στην περίοδο που είναι προπονητής ο Πάρντιου, κατά την οποία ο Άρης σκόραρε στο α’ 45λεπτο σε δύο σερί παιχνίδια. Αυτό δεν είχε συμβεί ξανά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Άγγλος. Ζητούμενο, πλέον, η ανάλογη συνέχεια…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button