Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το νούμερο αποτελεσματικότητας του Ντένις

Η επίδοση του Βραζιλιάνου πορτιέρο στην κατηγορία “γκολ ανά σουτ προς την εστία” όσον αφορά τα ματς του πρωταθλήματος

Ο Ντένις βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ο Κουέστα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Στον αγώνα της Κυριακής, ο Βραζιλιάνος “έγραψε” την τρίτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μιας και είχε αγωνιστεί απέναντι στον ΟΦΗ και τον Ιωνικό. Στους τρεις αγώνες της Σούπερ Λιγκ, στους οποίους έχει αγωνιστεί ως βασικός, ο Ντένις δέχτηκε ένα γκολ. 

Αυτό στην εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό (ήττα με 1-0) ενώ στους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, οι “κίτρινοι” κράτησαν ανέπαφη των εστία τους. Η παρουσία του στα πρόσφατα παιχνίδια (Κυπέλλου και πρωταθλήματος) του Άρη είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει… σύγκριση σε σχέση με τον Κουέστα και το κατά πόσο ο Βραζιλιάνος εμπνέει την απαραίτητη σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ.

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του Ντένις, στην -πλέον σημαντική- κατηγορία “γκολ ανά σουτ προς την εστία”, ο 34χρονος τερματοφύλακας δέχεται ένα γκολ ανά τρία σουτ προς την εστία (σ.σ. μιλάμε για τους αγώνες του πρωταθλήματος). Στην συγκεκριμένη κατηγορία στατιστικής, το νούμερο του Κουέστα είναι ένα σουτ ανά 4.3 σουτ προς την εστία.

Βέβαια, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (με τα πέντε γκολ παθητικό) ήταν αυτό που “χάλασε” τα νούμερα του Ισπανού, μιας και στην διάρκεια του πρωταθλήματος, προ λίγων εβδομάδων, ο Κουέστα ήταν ο πορτιέρο που είχε την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα σχετικά με την κατηγορία “γκολ ανά σουτ προς την εστία”. Σε αυτή την κατηγορία (“γκολ ανά σουτ προς την εστία”), σχετικά με τις επιδόσεις του συνόλου των τερματοφυλάκων της Σούπερ Λιγκ, ο Ντένις -την δεδομένη χρονική στιγμή- βρίσκεται στην 15η θέση και ο Κουέστα είναι στην 6η θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button