Ποδόσφαιρο

“Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Νταρίντα από τη Χέρτα – Ήταν ντροπιαστικό…”

Το σχόλιο για τον Τσέχο ποδοσφαιριστή του Άρη

Με πικρία αναφέρθηκε στον τελευταίο του προπονητή στη Χέρτα ο Βλάντιμιρ Νταρίντα και με αυτό ασχολήθηκαν στο εξωτερικό. Στη Τσεχία στάθηκαν ιδιαίτερα στο οικονομικό σκέλος… “Κάποτε ο Νταρίντα ήταν αρχηγός της Εθνικής Τσεχίας. Δεν φοράει, πλέον, τη φανέλα της Εθνικής γιατί έχει αποφασίσει να είναι όσο περισσότερο γίνεται με την οικογένειά του.

Δεν βρίσκεται πια στο Βερολίνο και αυτό γιατί η Χέρτα ήθελε να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερους μισθούς από τον έμπειρο μέσο, που δούλευε σκληρά”, τονίζουν χαρακτηριστικά στη Τσεχία και μάλλον δεν έχουν άδικο, αφού τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία έγραφαν πως στόχος στη Χέρτα ήταν να “ελαφρύνει” σημαντικά το μπάτζετ και στο πλαίσιο αυτό υπήρχε στο πλάνο το “διαζύγιο” με διάφορους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Νταρίντα.

Οι Τσέχοι, μάλιστα, “έμειναν” και στον μικρό χρόνο που είχε ο Νταρίντα φέτος στη Χέρτα, δείγμα ότι ο προπονητής των Γερμανών δεν είχε στα πλάνα του τον ποδοσφαιριστή του Άρη. “Έπαιξε μόνο 30 λεπτά σ.σ. (Μπουντεσλίγκα). Αυτό ήταν ντροπιαστικό…”, γράφεται σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του Νταρίντα (σ.σ. τις προηγούμενες σεζόν είχε βασικότατο ρόλο στον γερμανικό σύλλογο), ο οποίος πλέον συνεχίζει στον Άρη και… ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα υπερπολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του Πάρντιου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσέχο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button