Ποδόσφαιρο

Αυτόνομη Θύρα 10: “Δεν έχουν να κάνουν με την οπαδική κοινότητα, αλλά μόνο με εγκληματίες”

Θέση για το περιστατικό με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, πήραν και οι οργανωμένοι του Ηρακλή από την Αυτόνομη Θύρα 10.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται ένας «οργανωμένος στρατός» με κεντρικό του μότο ‘Μια πόλη-Μια ομάδα’. Κατάφερε να αντιγράψει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλα τα «καλά» που έκαναν οι Αθηναίοι και από το αποτέλεσμα ήταν η αναβάθμιση της καφρίλας και της δειλίας. Επιθέσεις 30 σε 3, πεσίματα σε μαγαζιά με οικογένειες μέσα, καρτέρι κάτω από σπίτια, καμένα αμάξια σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με την οπαδική κοινότητα αλλά μόνο με εγκληματίες.

Η χθεσινή δολοφονία έγινε ξανά από τους ίδιους «γνωστούς-άγνωστους» δολοφόνους του ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση αυτοί δεν έχουν σχέση με τους οπαδούς αλλά μόνο με τους στυγνούς εγκληματίες και τους φονιάδες. Αυτή τη στιγμή υπόλογοι δεν είναι μόνο αυτοί που έκαναν τη δολοφονία αλλά και αυτοί που την όπλισαν. Οι ευθύνες βαραίνουν τόσο το τμήμα αθλητικής βίας όπου προσφέρει ασυλία σε αυτούς τους μαχαιροβγάλτες να σουλατσάρουν ανενόχλητοι αλλά και τους δημοσιογράφους αυτής της σιχαμένης πόλης που κόβουν και ράβουν τις ειδήσεις όπως βολεύει σε κάθε περίπτωση.

Τόσα χρόνια καυχιόσασταν ότι είστε «παντελονάτοι», μέσα σε ενάμιση χρόνο δείξατε 2 φορές τι πραγματικά είστε.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει, όπως και στους συνοπαδούς του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button