Μπάσκετ

Αυτοκτόνησε και ηττήθηκε στην Ρόδο ο Άρης και οι ελπίδες λιγοστεύουν

Ο Άρης δεν κατάφερε ούτε στην Ρόδο να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και ηττήθηκε με 90-86 από τον Κολοσσό. Οι “κίτρινοι” κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν καθώς ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρους του παιχνιδιού, με τους Ροδίτες να ανατρέπουν την κατάσταση στην τελευταία περίοδο, λιγοστεύοντας και άλλο τις πιθανότητες του Άρη για παραμονή..

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Κολοσσός κατάφερε να προηγηθεί με 17-12 στο 8ο λεπτό, όμως η απάντηση του Άρη ήταν άμεση και ισοφάρισε σε 17-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άνοδος του Λευτέρη Μποχωρίδη σε συνδυασμό με την ευστοχία του Άρη έξω τα 6.75, τον βοήθησαν να χτίσει το σερί του και να φτάσει την διαφορά μέχρι τους 14 πόντους στο 18′, όμως εκεί οι Ροδίτες κατάφεραν να “μαζέψουν” την διαφορά και το ημίχρονο να τελειώνει με το σκορ στο 37-43.

Στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στο 46-46. Εκεί όμως οι “κίτρινοι” επέδειξαν εξαιρετικά αντανακλαστικά στην άμυνα και κατάφεραν στο 27′ λεπτό του αγώνα να φτάσουν την διαφορά στους 9, διαφορά που παρέμεινε και στο κλείσιμο της περιόδου (52-61).

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Άρης μπήκε δυνατά και έφτασε την διαφορά στους 12 (55-67). Παρόλο όμως την μεγάλη διαφορά ο Κολοσσός δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά το σκορ σε 73-73 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, και περνώντας μπροστά με 76-75 δύο λεπτά μετά.

Ο Γκρίφιν έδωσε προβάδισμα στους νησιώτες με εύστοχο σουτ τριών πόντων (83-77), 33′ δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τον Άρη να προσπαθεί να επιστρέψει δίχως όμως επιτυχία. Tο λάθος του Μποχωρίδη 3.2′ δευτερόλεπτα πριν το τέλος έριξε τους τίτλους τέλους στον αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-43, 52-61, 90-86

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button