Ποδόσφαιρο

“Αυτή είναι η ιστορία πίσω από το κασκόλ που βρήκε ο Βέλεθ στην Σαραγόσα”

Στο Yellow Radio 92.8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καρανικόλας, ο φίλος του Άρη που βρίσκεται πίσω από το κασκόλ που βρήκε ο Φραν Βέλεθ στην Σαραγόσα

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Αθλητικό X-Press και εξήγησε πως από την Θεσσαλονίκη το κασκόλ του έμεινε στην Ισπανία, ώστε να το βρει πριν λίγες μέρες ο Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Έχουμε μάθει ότι βρίσκεσαι πίσω από το «προϊόν του εγκλήματος» (γέλια). Το συγκεκριμένο κασκόλ του Άρη σε ένα κατάστημα στην Σαραγόσα, αληθεύει;:

Έτσι ακριβώς. Είχαμε πάει εκδρομή με δύο φίλους και όταν επιστρέφαμε μετά τον αγώνα, λίγο πιο έξω από την Σαραγόσα, υπήρχε αυτό το μαγαζί. Εκεί σταματώντας, είδαμε πως υπάρχουν πολλά κασκόλ και λάβαρα από διάφορες ομάδες. Είχα μαζί μου το κασκόλ του Άρη και ρώτησα τον μαγαζάτορα αν θα ήθελε να το κρατήσει στο μαγαζί. Ήταν 2007..

Ήταν ο αγώνας της ιστορικής πρόκρισης του Άρη στην Σαραγόσα έτσι;

Ακριβώς, με το γκολ του Χαβίτο. Από τότε είχα στο μυαλό μου τι απέγινε εκείνο το κασκόλ, και να που τώρα ο Φραν Βέλεθ μας έλυσε την απορία.

Το ξεχωριστό φυσικά ήταν, πως στο συγκεκριμένο μαγαζί υπήρχαν κασκόλ από διάφορες ομάδες έτσι; Θα μπορούσε να πει κανείς σαν «μουσείο» κασκόλ πολλών συλλόγων..

Ναι γιατί αν παρατηρήσει κανείς και στην φωνογραφία , εκεί φαίνονται και άλλα λάβαρα και κασκόλ του Άρη .

Φαντάζομαι ο μαγαζάτορας γνώριζε για την ιστορική πρόκριση του Άρη. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ο Άρης προκρίθηκε στου ομίλους του τότε κυπέλλου OYEΦΑ.

Τον γνώριζε ναι , γιατί το μαγαζί βρισκόταν λίγο έξω από την Σαραγόσα και μόλις του προτείναμε να το βάλει στον τοίχο δέχτηκε. Εγώ σήμερα, μόλις το είδα συγκινήθηκα. Ήμουν σίγουρος πως ήταν το δικό μου κασκόλ.

Ποια ήταν τα συναισθήματα σου εκείνη την ιστορική βραδιά;

Με βεβαιότητα, ήταν μία από τις μεγαλύτερες βραδιές για τον Άρη και για εμάς φυσικά μια ξεχωριστή εκδρομή.

Και πάμε στο σήμερα, ο Άρης μετά το έπος της Μαδρίτης και έπειτα από τέσσερα χρόνια αυτοεξορίας επιστρέφει. Πώς το βιώνεις ως φίλαθλος του Άρη; Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

Εμείς πηγαίνουμε στο γήπεδο χρόνια, αλλά τώρα προσπαθούμε να παίρνουμε μαζί και τα παιδιά μας για να γίνουν και αυτά Άρης. Θέλουμε να μεγαλώσει η ιδέα, να πηγαίνουν με την σειρά τους και εκείνα στο γήπεδο και φυσικά να έχει ακόμη περισσότερους φιλάθλους η ομάδα. Εύχομαι πραγματικά, να μπορέσουμε ξανά να κάνουμε ένα παρόμοιο ταξίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button