Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης: Όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στις συζητήσεις του με τους αντιπροσώπους των Θεσσαλονικιώτικων ομάδων, καθώς και την συνάντηση του με τον Θεόδωρο Καρυπίδη

Αναλυτικά:

«Η συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Σαββίδη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Θα σχηματίσουμε μια ατζέντα για θέματα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον. Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ηρακλή, με πρωτοβουλία του κ. Καραόγλου και ακολούθως με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της ΕΣΑΚΕ. Ήδη το υπουργείο μας κινείται ταχύτατα με εντολή του πρωθυπουργού, για την αντιμετώπιση της βίας και την ασφάλεια των φιλάθλων. Είναι προτεραιότητα, δεν θα λείψει κανείς και ελπίζουμε να το δούμε στην πράξη με συγκεκριμένες ενέργειες από μέρους των παραγόντων», δήλωσε ο υφυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ.

Στη συνέχεια είπε: «Μπήκαν θέματα φορολογικής φύσεως. Ζητήματα αξιοποίησης της εμπορικής επωνυμίας των ΚΑΕ και ΠΑΕ. Ζητήματα αξιοποίησης γηπεδικών εγκαταστάσεων. Ειδικά αυτών που είναι παρατημένες. Ξεκαθαρίσαμε ότι θα πρέπει να ενισχύσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αφού εκεί είναι ο μεγάλος όγκος των αθλουμένων, χωρίς να σημαίνει ότι θα κάνουμε έκπτωση σε όσα μπορούμε να κάνουμε στον επαγγελματικό. Ο βορράς έχει πολλά να δώσει και είχα την ευκαιρία μέσα από αυτές τις συναντήσεις να συνεργαστούμε και έτσι θα κάνουμε στη συνέχεια, σε άριστο κλίμα, με στόχο άμεσα αποτελέσματα».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button