Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-2: Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, ο Μανούσος “κράτησε” τους γηπεδούχους

Ένας αγώνας με πολλή ένταση, ανατροπές και δύο πέναλτι που έληξε ισόπαλος σε 2-2 ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα με τον Φατιόν να “ανοίγει” το σκορ μόλις στο τέτατρο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπεντινέλι και την λάθος έξοδο του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος που βρέθηκε γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο, ανέβασε ρυθμούς και απείλησε στην συνέχεια με τον Χριστοδουλόπουλο όμως η άμυνα του Απόλλωνα δήλωσε “παρών”. Η ισοφάριση ήρθε στο 36′ μετά από ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων με τον Ντομίνγκες να βρίσκει την μπάλα με το χέρι στην περιοχή και τον Τζήλο να σφυρίζει πέναλτι. Ο Μανούσος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απολλωνας μπήκε και πάλι δυναμικά και μόλις στο 47′ βρέθηκε και πάλι μπροστά στο σκορ μετά από… τριπλή ευκαιρία και τον Ιωαννίδη που με προβολή έκανε το 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Μανούσος και πάλι από την άσπρη βούλα μετά από την παρέμβαση του VAR ωστόσο τα παράπονα από πλευράς Απόλλωνα ήταν πολλά για αυτή την απόφαση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button