Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος – Άρης 2-2: Είχε τον έλεγχο, όχι την ουσία, πήρε το «Χ» στην εκπνοή!

Μία εμφάνισε με πολλά «σκαμπανεβάσματα» οδήγησε τον Άρη σε ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές στο ματς αλλά αντέδρασαν ισάριθμες φορές σε κομβικά σημεία.

ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, «ΑΝΕΒΗΚΕ» ΜΕΤΑ ΤΟ 30′

Ένα καλό σουτ του Ταλόσα στο 16′ κόντραρε από τον Βέλλιο με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, για την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, ο Βέλλιος έπιασε «ψαλιδάκι» μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Στη φάση του γκολ υπάρχει φάουλ στον Βέλεθ, το οποίο δεν δόθηκε.

Το ματς στη συνέχεια κύλησε χωρίς φάσεις, με τον Άρη να έχει τον έλεγχο χωρίς όμως να «απειλεί».

Στο 46ο λεπτό μία «μαγική» πάσα – τακουνάκι του Φετφατζίδη έφτασε στον Μπρούνο Γκάμα και ο Πορτογάλος με όμορφο και δυνατό πλασέ από τη γραμμή της περιοχής έκανε το 1-1.

ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑ, ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Τα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου δεν ήταν και τα καλύτερα του αγώνα καθώς καμιά ομάδα δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, ενώ η κατοχή ήταν για τον Άρη.

Τρομερή ευκαιρία έχασε ο Ατρόμητος στο 67′ όταν ο Ανδρούτσος πάσαρε στον Ουγκράι και ο τελευταίος, μόνος με τον Έμαν, πλάσαρε τη μπάλα άουτ.

Στο 80ο λεπτό ο Φετφατζίδης συνεργάστηκε όμορφα με τον Μαντσίνι μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αργεντινός από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Ο Αμπού Μπα ανέτρεψε τον Γιακουμάκη και ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι στο 83′. Τρία λεπτά αργότερα (86′), ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 2-1 των γηπεδούχων.

Στο 89′ ο Άρης πίεζε ασφυκτικά στην περιοχή του Ατρόμητου, όμως το σουτ του Φετφατζίδη αποκρούστηκε από πόδια αντιπάλων.

Μετά από υπέροχη ενέργεια του Φετφατζίδη στο 93′ ο Έλληνας εξτρέμ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υπέροχα για το 2-2.

Απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 94′ με τον Σάσα να κάνει σουτ με ανάποδο ψαλιδάκι, το οποίο αποκρούστηκε δύσκολα στη γραμμή από αντίπαλους αμυντικούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button