Μπάσκετ

Ατομικό για Τολιόπουλο, Μποχωρίδη και Βεργίνη

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” με αρκετά προβλήματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Επίσης, ατομίκο πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Μποχωρίδης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού) και Βεργίνης (ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού)

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε:

“Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρη συνέχισε σήμερα (12/03) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (16/03, 18:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού από μια γονατιά που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, αντίστοιχα.

Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. 

Πριν πατήσουν το παρκέ του «NickGalis Hall» οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο. Αύριο (13/03), το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button