Yellow FM101,7Ποδόσφαιρο

Ατομικό για Σίστο, κλινήρης παραμένει ο Κουάισον

Συνεχίστηκε με προπόνηση στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο» η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον δεύτερο γύρο των play-off 5-8 της Stoiximan Super League.

Ο Πιόνε Σίστο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρόμπιν Κουάισον παρέμεινε κλινήρης, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Και στην προπόνηση της Μ. Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση με passing game, rondo game, παιχνίδι διατήρησης μπάλας, άσκηση φυσικής κατάστασης με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Πιονέ Σίστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (προέρχεται από ίωση), ενώ ο Ρόμπιν Κουάισον παραμένει κλινήρης, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Αύριο, Μ. Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button