ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε απόφαση για αναστολή συμβάσεων

Στην λύση της αναστολής των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε με ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά επιστολή του ο CEO των ροχιμπλάνκος, Χεσούς Άνχελ Χιλ Μαρίν

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας δεν αντιμετωπίσαμε μία τέτοια δραματική κρίση, με τόσες οικονομικές, κοινωνικές και υγειονομικές επιπτώσεις. Η κατάσταση που βιώνουμε μας φέρνει ένα αβέβαιο μέλλον αφού κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση και πως θα βγει η κοινωνία μας από αυτήν.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που ηγούμαι του μάνατζμεντ αυτού του συλλόγου, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει μία τόσο ευαίσθητη κατάσταση και ένα τόσο αβέβαιο μέλλον. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι όλοι όσοι εργαζόμαστε για την Ατλέτικο Μαδρίτης την αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και με την ύψιστη ευθύνη, με σκοπό να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα του κλαμπ.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την απόλυτη χαρά στο Λίβερπουλ πήγαμε στον θρήνο μέσα στα σπίτια μας. Υπό αυτές τις συνθήκες θα ήθελα να πω στα πάνω από 130.000 μέλη μας,ότι παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σας δεχθούμε στο Wanda Metropolitano, το σπίτι του συλλόγου μας, η επικοινωνία μαζί σας, όπως και με όλους τους οπαδούς δεν σταματά. Παρότι το γραφείο μελών μας και τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο είναι κλειστά, η ομάδα επαγγελματιών μας συνεχίζουν να εργάζονται με σκοπό να λύσουν όποια προβλήματα προκύψουν μέσω τηλεφώνου ή μέιλ.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουν ξανά οι επίσημες υποχρεώσεις και κάτω υπό ποιές συνθήκες, επομένως δεν μπορούμε να πάρουμε οριστικά μέτρα, αλλά θα ήθελα να σας καθησυχάσω και να σας πω ότι δουλεύουμε σε όλα τα πιθανά σενάρια, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή κι αν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Όταν θα έχουμε κι εμείς νεότερα, θα σας ενημερώσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button