ΔιεθνήΜπάσκετ

Αταμάν: «Σχέδιο για αγώνες το καλοκαίρι από την Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως η Euroleague σχεδιάζει την διεξαγωγή αγώνων μέσα στο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός της Εφές μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο AKSAM και ανέφερε μεταξύ άλλων πως το πλάνο της Euroleague περιλαμβάνει την διεξαγωγή αγώνων το καλοκαίρι, εφόσον φυσικά ξεπεραστεί η πανδημία του Covid-19.

«H Euroleague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι, αλλά πρώτα θα δώσει στις ομάδες ένα μήνα για να προετοιμαστούν. Οι δύο εβδομάδες θα είναι καραντίνας για τους παίκτες που θα έρθουν από τις ΗΠΑ. Τις άλλες δύο εβδομάδες θα κάνουμε προπονήσεις», ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε επίσης:

«Θεωρώ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πιο υπεύθυνο από την Euroleague για την κατάσταση με τον κορονοϊό. Η διακοπή έχει ρίσκο για εμάς. Ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της σεζόν και στις δύο διοργανώσεις. Θα επιστρέψουμε στην κατάλληλη φόρμα; Αυτό είναι το ρίσκο. Θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία με τους παίκτες μας και ελπίζω να βρεθούν στο 70-80%. Κανείς παίκτης δεν πιστεύω ότι θα είναι όπως πριν τη διακοπή.

Οι παίκτες μας προπονούνται ατομικά στο σπίτι τους. Εκτός από τις όποιες δυνατότητες έχουν στο σπίτι τους, εμείς ανοίγουμε τις εγκαταστάσεις μας για δύο ώρες καθημερινά. Αν ένας παίκτης θέλει να δουλέψει, του διαθέτουμε έναν προπονητή για να τον καλύψει, χωρίς φυσικά να υπάρχει επαφή».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button