Ερασιτέχνης

ΑΣ Άρης: «Το “κιτρινόμαυρο” στοιχείο είναι έντονο στην Ξάνθη – Περιμένουμε τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου»

Η δράση του ΑΣ Άρης συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την Ξάνθη για την εγγραφή νέων μελών με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου των «κιτρινόμαυρων» στις 8/1.

Αναφέρεται σχετικά:

«Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή νέων μελών και την ανανέωση συνδρομών στο θεματοφύλακα του συλλόγου, αλλά και τη διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζεται στην Ξάνθη.

Με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με την ακριτική ομάδα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί την προσεχή Τετάρτη (08/01) από τις 15:00 έως τις 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΑΡΗ Ξάνθης, στο κέντρο της πόλης.

Εκεί, οι φίλοι του συλλόγου μας από την Ξάνθη, αλλά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, ώστε να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της «μάνας» του συλλόγου, αλλά και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και το σύλλογο γενικότερα.

Το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο είναι έντονο στην Ξάνθη και περιμένουμε τη μαζική ανταπόκριση των φίλων του συλλόγου μας για εγγραφές στον Α.Σ., ανήμερα ενός πολύ σημαντικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη φετινή σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button