Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Στη Nova τα εντός έδρας παιχνίδια, απομένει η ανακοίνωση

Σε προφορική συμφωνία ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης με τη Nova και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Βλέποντας το αδιέξοδο που δημιουργείται με την Cosmote TV που έφερε την αναβολή της πρεμιέρας της Super League, οι Αρκάδες στράφηκαν και πάλι στη Nova προκειμένου να δώσουν μια λύση και η σέντρα της νέας σεζόν να γίνει στις 28-29 Αυγούστου και όχι το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Μ’ αυτόν τον τρόπο για την Cosmote ΤV εξοικονομείται μπάτζετ και είναι πιο εύκολο να δοθεί ποσό της τάξης του 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο για τις πέντε ομάδες που απομένουν (Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Βόλος) αντί της αρχικής προσφοράς ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, μόλις οι πέντε ομάδες (φέρεται να έχουν ήδη συμφωνήσει με την Cosmote ΤV προφορικά) υπογράψουν το συμβόλαιό τους, αναμένεται και ο Αστέρας να υπογράψει με τη Nova, όπως προβλέπεται στην άτυπη συμφωνία των «6» και τη Δευτέρα να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Δεν είναι 100% βέβαιο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/8), όμως αυξήθηκαν σε τεράστιο βαθμό οι πιθανότητες γι’ αυτή την προοπτική και σίγουρα το μπλοκάρισμα που υπήρχε «ξεκλείδωσε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button