Γενικά

Ασημένια η Εθνική πόλο στο Τόκιο

Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά λύγισε. Το μυαλό των αθλητών της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών είναι στη χώρα μας και στα πύρινα μέτωπα. Κι όμως απέναντι στη Σερβία ανύψωσαν το στήθος τους, αλλά ηττήθηκαν με 13-10, κατακτώντας, τελικά, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η γαλανόλευκη πλήρωσε το κακό πρώτο οκτάλεπτο και άργησε να μπει στο ρυθμό του αγώνα. Με το ασημένιο μετάλλιο, θυμίζουμε, η Εθνική των ανδρών «ισοφάρισε» εκείνη των γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η Εθνική σε κάθε περίπτωση, έδειξε με την παρουσία της στο τουρνουά του Τόκιο πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της και αυτή η φουρνιά παικτών είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια -και δη στο Παρίσι σε μία τριετία!

Ελλάδα-Σερβία 10-13 (3-6, 4-2, 2-2, 1-3)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 2

Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Μάντιτς 3, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς, Πιέτλοβιτς Ντ. 2, Ράσοβιτς Στρ., Άλεξιτς, Γιάξιτς 3, Φιλίποβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 3, Μίτροβιτς Σ., Μίτροβιτς Μπρ.

Η Ελλάδα είχε 7/17 παραπάνω, 2 γκολ στα ίσα, 1 γκολ από φουνταριστό

Η Σερβία είχε 6/9 παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 4 γκολ στα ίσα, 1 γκολ από φουνταριστό

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button