Ποδόσφαιρο

Αρνήθηκε ότι έβρισε τον Άρη ο Μπαλτάκος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αρνήθηκε πως έβρισε τον Άρη στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γελάω γιατί δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο για τον Άρη. Δεν είπα κάτι τέτοιο με μελλοντική χροιά για τον Άρη. Είπα κάτι που αφορούσε τον Καρυπίδη, δεν αφορούσε τον Άρη. Σαν πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω, όχι μόνο τον Άρη αλλά και οποιαδήποτε ομάδα. Εγώ πήγα στην ΕΠΟ για όλες τις ομάδες. Όχι βέβαια, δεν είπα τίποτα, δεν είπα ποτέ ότι όπου βρω τον Άρη θα….. Και συν τοις άλλοις δεν τα πιστεύω», επισήμανε, ενώ ξεκαθάρισε ότι «… συγνώμη να ζητήσω για κάτι που δεν έχω πει; Τι συγγνώμη να ζητήσω; Είναι παράλογο, είμαι πρόεδρος της ΕΠΟ και θα τα βάλω με μία ομάδα; Δεν υπάρχει αυτό. Δεν θα πω, ποτέ και σε κανέναν τι μου είπε ο Καρυπίδης.

Δεν έχω πει τέτοια πράγματα για τον Άρη. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι σωστό, όταν δύο άνθρωποι μιλάνε ένα βράδυ μετά από ντέρμπι. Για αυτό και δεν έβγαλα ανακοίνωση σαν ΕΠΟ. Οι ιδιωτικές συνομιλίες πρέπει να μένουν ως έχουν. Δεν έχω ούτε προσωπική διαφορά με τον Καρυπίδη. Κανείς όταν είναι ήπιος δεν θα πάρει τον άλλον 16 φορές. Αν καθόμουν να δημοσιοποιώ την κάθε συζήτηση. Δεν πιστεύω σε αυτά. Πιστεύω σε μία αντρίκεια αντιμετώπιση»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button