Ποδόσφαιρο

Αρκούσε ένα “ονειρικό” τετράλεπτο ενός… απολαυστικού Άρη

Μέσα σε σύντομο διάστημα, όλα τελείωσαν, με τον Άρη τελικά να κερδίζει την Λαμία με 3-1

Δεύτερη νίκη του Άρη στα πλέι οφ, σε ισάριθμα ματς. Οι “κίτρινοι” “καθάρισαν” το ματς με τη Λαμία σε ένα τετράλεπτο. Εκαναν σε μικρό διάστημα το 3-0 και από εκεί και πέρα όλα τελείωσαν, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με 3-1.

Ο Άρης έπαιζε με Μορόν-Ανσαριφάρντ και Μάνου στα αριστερά, αλλά δεν… απειλούσε

Η πρώτη μεγάλη φάση για τον Άρη ήταν στο 7΄. Ο Μορόν έκανε το σουτ μετά από ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο Κοσέλεφ απέκρουσε. Η Λαμία για πρώτη φορά απείλησε στο 14′. Ο Μαρτίνεζ βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Άρη μετά από γύρισμα του Τσιλούλη, σούταρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Το σουτ του Σουλεϊμάνοφ στο 15′ κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο της Λαμίας, στο 21′ ο Νταρίντα δεν ευστόχησε από κοντά σε φάση που σηκώθηκε το σημαιάκι για οφσάιντ και στο 31′ ο Ανσαριφάρντ είδε την κίτρινη από τον Περράκη μετά από πέσιμο ποδοσφαιριστή του Άρη μέσα στην περιοχή της Λαμίας.

Ο Ζουλ έκοψε τον Σίντκλεϊ για να μη βγει στην αντεπίθεση η Λαμία και “κιτρινίστηκε” από τον Περράκη, ο οποίος νωρίτερα έδειξε κίτρινη και στον συνεργάτη του Μάντζιου, τον Γιώργο Χωριανόπουλο. Στο 40′ η Λαμία έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μάλτσι είδε την μπάλα να του στρώνεται απέναντι από τον Κουέστα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Το σουτ του Ανσαριφάρντ έφυγε ψηλά άουτ στο 43΄ και το ματς στα πρώτα 45′ τελείωσε με 0-0. Ο Άρης έπαιζε με Μορόν-Ανσαριφάρντ μπροστά, μπήκε πιο δυνατά και είχε τον έλεγχο μέχρι το πρώτο 15λεπτο αλλά δεν δημιούργησε μεγάλες απειλές για την αντίπαλη άμυνα. Ο Μάνου ήταν στα αριστερά αλλά αυτή η δοκιμή δεν “βγήκε”.

“Καταιγίδα” ο Άρης! 3 γκολ σε 4 λεπτά, σκόραρε για πρώτη φορά ο Μάνου!

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Ανσαριφάρντ πέρασε εκτός αγώνα και στο παιχνίδι πέρασε ο Σαβέριο. Έτσι, ο Μάνου που έπαιζε αριστερά, θα πάει στον άξονα και ο Μορόν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Στο 55′ ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ κράτησε την μπάλα, φάνηκε να αργεί αλλά με ένα υπέροχο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Μετά από ένα λεπτό, ο Μάνου ήταν ο σκόρερ του Άρη, στο 56′.

Με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Στο 58′ μετά από κεφαλιά του Φαμπιάνο, το ριμπάουντ πήρε ο ο Μπράμπετς και διαμόρφωσε το 3-0, με τον Άρη να κάνει εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο στο β΄ μέρος. Στο 74΄ ο Φετφατζίδης έπιασε σουτ στην κίνηση δίχως να μπορέσει να σκοράρει ενώ στο 74′ πέρασε στο ματς ο Τζούρασεκ και βγήκε εκτός ο Μάνου, που καταχειροκροτήθηκε. Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και τελικά το ματς τελείωσε 3-1.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο (78’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (63’ Βερστράτε), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (63’ Φετφατζίδης), Γκαρθία (74’ Τζούρασεκ), Μορόν, Ανσαριφάρντ (46’ Σαβέριο).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος); Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιεθ (66’ Τόσιτς),, Στάνκο (66’ Σαντάνα), Μαρτίνες (66’ Λέικ), Σλίβκα (66’ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (84’ Κοντονίκος).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button