Γενικά

Αρκετές συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν ελέγχους συστηματικά, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που περιέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κυρίως σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Α.Π.Θ. κ.α.) και σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης (Μενεμένη, Δενδροπόταμος), συνολικά οκτώ άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μερικές από τις περιπτώσεις σύλληψης είναι:

– ενός 30χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, απογευματινές ώρες χθες (03-12-2018) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, επειδή κατείχε μικροδέμα κάνναβης, με συνολικό βάρος 16,9 γραμμαρίων.

– μιας 23χρονης αλλοδαπής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, μεσημβρινές ώρες χθες (03-12-2018) στην περιοχή της Μενεμένης, καθώς κατείχε ναρκωτικά δισκία χωρίς την προβλεπόμενη από το Νόμο συνταγή.

Από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι σε βάρος της 23χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button