Ποδόσφαιρο

Αρκετές οι εναλλακτικές στην κορυφή της επίθεσης

Τα «πειράματα» του Μίχαελ Ένινγκ, οι πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές και η «εσωτερική μεταγραφή» προσθέτουν επιλογές στον Γερμανό τεχνικό για την κορυφή της επίθεσης.

Η λογική λέει πως ο Ένινγκ θα πάει στο ΟΑΚΑ με την ίδια ενδεκάδα και τον Ιντέγε προωθημένο. Όμως, οι αλλαγές στη θέση του φορ πλέον είναι αρκετές και ποιοτικές.

Στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο Ντάνιελ Λάρσον έπαιξε ως στράικερ και άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση για πρώτη φορά στον Άρη και παρά τον παλαιότερο τραυματισμό του ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα καρέ των Βούλγαρων βάζοντας σε σκέψεις τον προπονητή του. Ο Σουηδός έπαιξε σε όλο το 90λεπτο ενώ μέρος του αγώνα ήταν στην κορυφή με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Ο 31χρονος Έλληνας φορ πήρε για πρώτη φορά παιχνίδι «στα πόδια του» και φάνηκε να έχει όρεξη και να είναι σχετικά έτοιμος να προσφέρει. Βέβαια, χρονικά δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να χρησιμοποιηθεί σε πολύ σημαντικό ματς, παρά μόνο ως αλλαγή, για να μην υπάρξει κίνδυνος να νιώσει ενοχλήσεις ξανά.

Τελευταία επιλογή αλλά εξίσου καλή είναι του Νικολά Ντιγκινί. Ένα γνωστό «πείραμα» που γινόταν πέρυσι όταν έβγαινε αλλαγή ο Χαμζά Γιουνές. Ο Γάλλος εξτρέμ έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στην καριέρα του στην κορυφή της επίθεσης και άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει έφεση στο σκοράρισμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button