Μπάσκετ

Αρκετά βελτιωμένος ο Άρης πήρε την νίκη απέναντι στην Lukoil Academic

Ο Άρης ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια και κέρδισε την Λουκόιλ με σκορ 72-67 στο Αλεξάνδρειο, με πρώτο σκόρερ τον Κάιλ Γουίβερ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «πολύ βελτιωμένη εικόνα έδειξε στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του ο Άρης, με  αντίπαλο την Lukoil Academic, κερδίζοντας με σκορ 72-67.

Οι «κίτρινοι» ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο Β΄ ημίχρονο, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν τη νίκη. Ο Κουάμε Βον ήταν κανονικά στον πάγκο, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη με πιεστική άμυνα στα 4/4 του γηπέδου και μ’ επιθέσεις κοντά στο καλάθι, κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και παίρνοντας πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά. Η ομάδα μας προσπάθησε να «καταστρέψει» με την άμυνά της το επιθετικό παιχνίδι της Λουκόιλ, όμως οι παίκτες της βουλγατικής ομάδας ήταν πολύ εύστοχοι πίσω από τα 6,75 και ξέφυγαν με διψήφια διαφορά στο σκορ.

Στην συνέχεια, ο ΑΡΗΣ μ’ εξαιρετική άμυνα πήρε τα ηνία του ματς, στην επίθεση έγινε πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να ισοφαρίσει, 2:50 πριν το τέλος και 49΄΄ πριν την εκπνοή να προσπεράσει στο σκορ με τρίποντο του Μούρτου (70-67). Η Lukoil προσπάθησε ν’ απαντήσει, όμως η κίτρινη άμυνα λειτούργησε και πάλι αποτελέσματικά και οδήγησε την ομάδα μας στη νίκη με σκορ 72-67.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 29-37, 44-59, 72-67

ΑΡΗΣ (Γιαννάκης): Φλιώνης 2, Τσαϊρελης 10, Δίπλαρος 8(1), Μούρτος 10, Αθηναίου 8(2), Μόραντ 8, Βασιλόπουλος 5(1), Πέτγουεϊ 5(1), Σαρικόπουλος 4, Γουίβερ 12(1)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button