Μπάσκετ

Αρβανίτης: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με τον όμιλο Τουρνικιώτη”

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συστατικά της επιτυχίας του μπασκετικού Άρη:

“Εγώ θα πω πως το πιο σημαντικό από όλα είναι οι διακριτοί ρόλοι και οι συνεργάτες. Η δουλειά ενός προέδρου αυτή είναι, να βρει συνεργάτες και να κάνει ο καθένας σωστά τη δουλειά του χωρίς να μπλέκεται στα πόδια του άλλου.

Μετά, μέσα στο παρκέ υπεύθυνος είναι ο πρώτος προπονητής, δε μπλεκόμαστε εμείς στα πόδια του και έχει ευθύνη για το τι βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Πάνω από όλα πρέπει όλοι μαζί να έχουμε μια ψυχική ηρεμία, μια ψυχραιμία και να αποφεύγουμε την εσωστρέφεια, όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο όταν έρχονται δύσκολες στιγμές.”

Για την εσωστρέφεια και την πίεση που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα:

“Ο Α.Σ. Άρης είναι η κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Άρη, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις σε όλα τα τμήματα, στις δύσκολες καταστάσεις όμως θέλει κρύο μυαλό.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει μια πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Κάποια πράγματα μπορεί να μη βγαίνουν όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε και το περιβάλλον στο οποίο είναι το τμήμα.

Μιλάμε για 5 μεγάλες ομάδες, με τις τέσσερεις εξ αυτών να διοικούνται από πολύ μεγάλους επιχειρηματίες οι οποίοι ασκούν πολιτικές πιέσεις μέσω των ομάδων τους, επομένως πάνω σε αυτό πρέπει να δούμε πως κινείται ο Άρης.

Θεωρώ πως από τις άλλες τέσσερεις ομάδες, κανένας πρόεδρος δε θα μπορούσε να είναι σε ομάδα του εξωτερικού. Θα δέχονταν τόσους ελέγχους για την προέλευση των χρημάτων τους, που δε θα μπορούσαν να είναι στο ποδόσφαιρο.”

Για το αν επικοινωνεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

“Ναι φυσικά, έχουμε επικοινωνία κάθε εβδομάδα, μπορεί και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Μιλάμε για θέματα που αφορούν τον Άρη και τον Α.Σ. Άρης, αλλά θέματα που αφορούν τη διοίκηση ή το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ, όχι δεν έχουμε μιλήσει.

Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, επειδή κι εμείς έχουμε περάσει αρκετά πράγματα, πως δυο άτομα θέλουν σίγουρα να τα πηγαίνει καλά η ομάδα, ο ένας είναι ο πρόεδρος και ο άλλος ο προπονητής, γιατί μετά αυτοί δέχονται την πίεση.

Ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα να πάρει τη νίκη για να βγει μετά στην Ευρώπη, από το καλοκαίρι θα διορθώσουμε τα λάθη μας.”

Για τη συνεργασία με τον όμιλο Τουρνικιώτη:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με αυτή τη συνεργασία με τον όμιλο αλλά και το brand της MIDEA και θεωρώ, μιλώντας με την κυρία Τουρνικιώτη και τον σύζυγό της που είναι επιχειρηματίες τρίτης γενιάς πως είναι και αυτοί πολύ ευχαριστημένοι, κι είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί είναι μια εταιρία εκτός των στοιχηματικών που χορηγούν αθλητική ομάδα.

Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα έχει συνέχεια και τους αρέσει πολύ αυτό που βλέπουν, ο κ. Μόσχος ήταν και στο Άρης – ΠΑΟΚ και του άρεσε πολύ η εικόνα που είδε, πιστεύουμε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία και του χρόνου.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button