Ποδόσφαιρο

Αρίμπας: «Η πιθανότητα του Άρη εμφανίστηκε και ήταν συμφέρουσα για όλους»

Ο Αλεχάντρο Αρίμπας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό COPE της Ισπανίας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και για την πιθανή μεταγραφή του στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι συνέβη κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου: «Κι εγώ και η ομάδα (σ.σ. Οβιέδο) είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε μαζί. Η πιθανότητα του Άρη εμφανίστηκε και ήταν συμφέρουσα και για το κλαμπ και για μένα. Δεν πραγματοποιήθηκε όμως και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν το ψάξαμε, απλά προέκυψε».

Σχετικά με το ταξίδι του στην Ελλάδα: «Ναι πήγα εκεί. Για κάποιες λεπτομέρειες η μεταγραφή δεν έγινε. Ούτε εγώ ούτε η ομάδα ψάχναμε τρόπο να φύγω πριν προκύψει αυτό. Απλά το ενδεχόμενο ήταν καλό για όλους».

Γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή στον Άρη: «Εξαιτίας λόγω κάποιων λεπτομερειών στο συμβόλαιο, τελικά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Δεν υπήρχαν εγγυήσεις στο συμβόλαιο. Οι μάνατζέρ μου κι εγώ καταλάβαμε ότι δεν μας δινόταν κάποιες εγγυήσεις και αποφασίσουμε να το «χαλάσουμε». Υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις που ζητούν οι ομάδες και οι παίκτες. Αν αυτές οι εγγυήσεις δεν εκπληρωθούν, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει η μεταγραφή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button