Ποδόσφαιρο

Από το 1963 έχει να παίξει ο Άρης μήνα Ιούλιο!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ποδόσφαιρο τον Ιούλιο, αλλά μόνο Κύπελλα Ευρώπης και οι αγώνες αυτοί μάλιστα να είναι μάλιστα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έπαιξαν τώρα αγώνα πρωταθλήματος μετά από 60 χρόνια, όπως σημειώνει η επίσημη ιστοσείδα της Superleague!

Την πρώτη σεζόν 1959-60 το πρωτάθλημα τελείωσε στο τέλος Ιουλίου. Ο Άρης είχε παίξει και ένα μπαράζ κατάταξης με τη Νίκη Βόλου την 1η Ιουλίου 1962, ενώ ο ΟΦΗ δεν είχε παίξει ποτέ αγώνα Α’ Εθνικής Ιούλιο. Ωστόσο το 2011 είχε υποχρεωθεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια για τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής.

Για τελευταία φορά αγώνας για την Α’ Εθνική/Super League έγινε το 1983 και ήταν το μπαράζ παραμονής του Πανιωνίου με τον Μακεδονικό στο Βόλο. Αμέσως πριν είχαμε το μπαράζ Ολυμπιακός Βόλου – ΑΠΟΕΛ το 1974.

Ακόμα και για το Κύπελλο έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έπαιξαν οι ομάδες μήνα Ιούλιο. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός από τον τελικό του 1972, Ολυμπιακός από το 1969, η ΑΕΚ από το 1968 και ο Άρης από το 1963.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button