Ποδόσφαιρο

Από τον Γιάννη Αναστασιάδη: «Πάνω απ’όλα ΆΡΗΣ! Ότι αγαπάς το πληρώνεις»

Πρόκειται για ένα μικρό βιβλίο γραμμένο από τον Γιάννη Αναστασιάδη, έναν ρομαντικό Αρειανό μιας άλλης εποχής.

Όπως είπε και ο ίδιος στο Yellow Radio 92.8 «Ο λόγος που έγραψα αυτό το βιβλίο, είναι γιατί θέλω τα παιδιά και τα εγγόνια μου να μάθουν για την αγάπη μου για τον Άρη και μέσα από αυτό να τους διηγηθώ ιστορίες που βίωσα στο πλευρό αυτής της ομάδας».

Ο Γιάννης Ανασταδιάδης, αφηγείται ιστορίες και αναφέρεται σε αρκετά γεγονότα που μέχρι και σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μπήκε ο Άρης στην ζωή και στην καρδιά του, το μακρινό 1948, αφηγείται την ιστορία που το 1972 εκείνος και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της τότε ομάδας μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πήγαιναν και έπαιζαν σε διάφορα χωριά φιλικούς αγώνες, την σχέση του με τον Νίκο Χρηστίδη, για την σχέση του με τον Νίκο Καμπάνη και πολλές ακόμα ιστορίες ενώ φτάνει και στον Άρη του σήμερα.

Παράλληλα βέβαια γίνεται λόγος και για τις πιο..γκρίζες στιγμές της ομάδας. Χαρακτηριστικά όπως γράφει: «Εγώ δεν συγχωρώ εκείνους που ζημιώνουν τον Άρη» και «Όταν εμφανίστηκε η αχαριστία»

Ο ίδιος διευκρίνισε πως υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 500 από αυτά τα βιβλία που τα ετοίμασε για την οικογένεια και τους φίλους του και τα προσφέρει χωρίς χρήματα. Ήδη βέβαια η ..ζήτηση του συγκεκριμένου βιβλίου είναι μεγάλη καθώς πολλοί φίλοι του Άρη θέλουν να το αποκτήσουν.

Αναφέρθηκε στις αξίες που πρέπει να δίνουν οι μεγαλύτεροι στα νέα παιδιά και τους Αρειανούς που «γεννιούνται» και όπως γράφει και ο ίδιος: «Ό,τι αγαπάς το πληρώνεις. Να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι νέοι. Πάνω απ’όλα ΆΡΗΣ!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button