Βόλεϊ

Από τον Άρη στη Γαλλία η Νεσίμοβιτς

Την πέμπτη μεταγραφική της κίνηση, για το φετινό καλοκαίρι, πραγνματοποίησε η γαλλική Κιμπέρ, που έχει… άρωμα ελληνικής Volley League.

Συγκεκριμένα, η Νίνα Νεσίμοβιτς, κεντρική μπλοκέρ από την Αυστρία, που αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης, φτάνει στις όχθες του Οντέτ.

Η Νίνα ξεκίνησε την καριέρα της στην πατρίδα της, την Αυστρία, αγωνιζόμενη στην ομάδα του Γκρατς. Έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Αυστρίας (στις σεζόν 2016/2017 και 2017/2018) καθώς και το Πρωτάθλημα Αυστρίας τη σεζόν 2017/2018.

Το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να κάνει το πρώτο της βήμα στο εξωτερικό, μετακομίζοντας στην Ελβετία για να ενταχθεί στην ομάδα του Volley Lugano. Μετά από δύο σεζόν στην Ελβετία, η νέα κεντρική του Κιμπέρ αποχώρησε και εντάχθηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα, στον σύλλογο Bahçelievler Belediyespor. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2023/2024.

Ως διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστρίας, η Νίνα συμμετείχε πρόσφατα στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2025 (με 1 νίκη και 1 ήττα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button