Ποδόσφαιρο

Από την περσινή σεζόν εκτός Χαριλάου, ο Άρης επικρατεί με το ίδιο σκορ!

Ένα… ιδιαίτερο στατιστικό προέκυψε έπειτα και από την χθεσινή νίκη του Άρη στους Ζωσιμάδες επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν στον εντός (θεωρητικά αφού πρακτικά το ματς έγινε στα Γιάννενα) αγώνα για την 5η αγωνιστική της Super League 1 με το “τέρμα” που πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα στο 35′, γκολ που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης. Όπως συνέβη και σε όλα τα προηγούμενα ματς όπου ο Άρης έπαιζε μακριά από την φυσική του έδρα.

Όπως είναι γνωστό, η ομάδα την περσινή χρονιά έκανε μόλις δύο νίκες εκτός έδρας (δεν έπαιξε μακριά από το Χαριλάου όπως χθες ή όπως πρόπερσι στο Καυταντζόγλειο), μια στην Ξάνθη για την 7η αγωνιστική και μια κόντρα στον ΟΦΗ κατάτην διάρκεια των πλέι οφ. Το κοινό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πως ο Άρης επικράτησε με 0-1, αποτέλεσμα που… συνεχίζει και φέτος.

Μέχρι στιγμής, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν παίξει τρία παιχνίδια μακριά από το “σπίτι” τους, ένα κόντρα στον Βόλο για την 2η αγωνιστική, ένα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ένα χθες κόντρα στον Απόλλωνα (πρακτικά ήταν μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”). Αυτό λοιπόν που κάνει εντύπωση είναι πως και σε αυτά τα τρία παιχνίδια, η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 0-1 ή 1-0 όπως χθες.

Ο Άρης έχει κάνει από την περσινή σεζόν μέχρι και σήμερα 5 νίκες μακριά από το Χαριλάου με το σκορ να είναι στο 0-1. Μένει να δούμε αν αυτό το στατιστικό θα συνεχίσει να… υφίσταται και στις επόμενες αγωνιστικές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button