Ποδόσφαιρο

“Από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος” – “Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο”

Τι είπε ο Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου

Ο Ελληνας προπονητής δήλωσε: “Κάναμε μια δίκαιη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Ηταν από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε φέτος. Οταν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς φέτος. Ποτέ δεν είχαμε ένα διάστημα να είμαστε όλοι μαζί. Φαίνεται όμως πόσο έλειψαν από την ομάδα παίκτες όπως ο Σαβέριο ή ο Μάνου Γκαρθία. Ολα τα παιδιά πλέον έχουν ενσωματωθεί στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. κάναμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για τον Μοντόγια που έπαιξε στο κέντρο: “Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Λείπουν δύο παιδιά, ο Βερστράτε και ο Ζουλ. Σήμερα μας βγήκε. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο ανάμεσα σε κάποια παιδιά. Είχα μέρες στο μυαλό μου τον Μοντόγια για τα χαφ”.

Για τους “Φέτφα και Ρόουζ και τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Θέλουν τον χρόνο τους. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσουν. Απλά επειδή διανύουμε μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να μπουν αμέσως στο κλίμα της ομάδας”

Για την συνέχεια: Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ. Το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button