Ποδόσφαιρο

Απόψε (19:30) η ευκαιρία του Άρη! – Θέλει διπλό και τριάδα στο ΟΑΚΑ

Για τη μεγάλη ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση παίζει σήμερα ο Άρης στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ (19:30), για να συνεχίσει την καλή εικόνα στα ντέρμπι.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή του Μίχαελ Ένινγκ, που με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να εκμεταλλευτεί τα αντίστροφα συναισθήματα των γηπεδούχων αλλά και τις σημαντικές απουσίες τους, για να πάρει τη νίκη.

Για τους «κιτρινόμαυρους» στο τέρμα δεν θα είναι ούτε ο Κουέστα (σ.σ. τραυματίας), ούτε ο Έμαν (σ.σ. τιμωρημένος), αλλά ο 19χρονος Τσιλιγγίρης. Επίσης ο Άρης θα στερηθεί τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα ποιος θα παίξει στη θέση του.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Novasports 1 HD και ραδιοφωνικά από το Yellow Radio 92.8.

Η αποστολή του Άρη:

Τσιλιγγίρης, Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνιμ, Σάσα, Μπα, Μαρτίνες, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Ολιβέιρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button